MIRKO FILIPOVIĆ I NA OPERACIJSKOM STOLU POKAZAO POZITIVAN DUH: / Cro Cop zbijao šale s doktorom koji mu je jako poznat

Image
Foto: Screenshot Facebook

Pokazao je vedar duh iako situacija nije bila bajna

23.5.2018.
14:43
Screenshot Facebook
VOYO logo

Mirko Filipović samo tjedan dana prije velikog revanša protiv Roya Nelsona u sklopu Bellatora 200 doživio je tešku ozljedu, stradali su prednji križni ligamenti nakon čega je odmah otišao na operaciju. Cro Cop je danas objavio snimku nekoliko trenutaka prije samog postupka gdje je pokazao da ga duh i spremnost na šalu nisu napustili i nakon ovako teške ozljede.

FILIPOVIĆ SE OPET OGLASIO: Cro Cop objavio novu fotku iz bolnice i poslao još jednu poruku nesuđenom suparniku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operativni zahvat je izveo doktor Damir Hudetz, koji već osmi put operira hrvatskog borca. Prvi put je Mirko operirao lijevo koljeno, ali smogao je snage i našaliti se: "Ako me računica ne vara, ovo je osmi put da me operiraš, još dvije i mora neko kumstvo pasti", u iščekivanju anestezije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hudetz je jedan od najboljih kirurga na svijetu za sportske ozljede.

Cro Cop se jučer ispričao i Nelsonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Roy Nelson, molim te primi moje isprike što sam otkazao borbu. Naporno sam trenirao za našu borbu, baš kao i ti. I znam kako se sada osjećaš. No u petak sam ozlijedio sam koljeno (ACL) i jučer sam morao sam ići na operaciju. No oporavit ću se čim prije i nadam se da ćemo onda imati naš revanš koji stvarno želim i nadam se da ćeš ga opet prihvatiti”, poručio je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo