CRO COP DOČEKAO OSVETU! / Pogledajte kako je sredio Gonzagu i poravnao račune

Hrvatski borac Mirko Filipović dočekao je toliko željenu 'osvetu'.

11.4.2015.
23:25
VOYO logo

Podsjetimo, Brazilac je pobijedio Filipovića 2007. godine, nanijevši mu najteži poraz u karijeri. Gonzaga je najprije laktovima na podu tukao Cro Copa dvije minute, a onda ga dokrajčio high kickom.

Dugo je Mirko čekao priliku da uzvrati Gonzagi, itekako ga je mučio taj poraz, ali sada ga može pospremiti u zaborav. S 40 godina na leđima, tri godine nakon posljednje borbe u UFC-u, Filipović se trijumfalno vratio u najpoznatiju svjetsku promociju. Sredio je Gonzagu u trećoj rundi iako je brazilski borac do tog trenutka bio bolji u oktogonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gonzaga je krenuo žestoko u meč, bio je puno ofenzivniji i u jednom je trenutku srušio Mirka na pod. Bio je u odličnoj poziciji, ali naš se borac sjajno obranio. I u drugoj se rundi nastavilo u sličnom stilu, Brazilac je opet srušio Filipovića, laktovima mu na nekoliko mjesta raskrvario lice, ali Cro Cop je izdržao i te nalete.

A onda je uslijedio Mirkov bljesak. Zadao je Gonzagi strašan udarac laktom, srušio ga na pod, a onda ga na tlu dokrajčio i sucu nije preostalo ništa drugo nego da prekine borbu. Filipović je uz ovacije pune dvorane napustio oktogon i sada ga čeka trijumfalni povratak u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/euKmuH0OmDq/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

https://vine.co/v/euKmYY9Q51T/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo