MIOČIĆ PROGOVORIO O ODLASKU U MIROVINU I REKAO ONO ŠTO NITKO NIJE HTIO ČUTI: / 'Nakon svake borbe razmišljam o tome'

Image
Foto: Profimedia

Postavlja se pitanje kad će Miočić u mirovinu i hoće li se to dogoditi nakon borbe s Cormierom. DC je najavio da se on nakon ovoga povlači, a progovorio je o tome i Stipe

14.8.2020.
18:04
Profimedia
VOYO logo

Sljedećeg vikenda, u noći sa subote na nedjelju, na rasporedu je UFC-ov meč godine, završetak napete trilogije između dvojice ponajboljih teškaša svih vremena, Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Miočić će po treći put za redom u kavez s Cormierom nakon što je u prvom meču izgubio pojas i zatim ga godinu dana kasnije vratio.

Miočić u meč ulazi kao branitelj naslova prvaka teške kategorije i titule najopakijeg borca na svijetu prema UFC-u, ali kao i u prethodna dva meča neće imati nimalo lak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No postavlja se pitanje kad će Miočić u mirovinu i hoće li se to dogoditi nakon borbe s Cormierom. DC je najavio da se on nakon ovoga povlači, a progovorio je o tome i Stipe.

"Nakon svake borbe razmišljam o mirovini. Još od prvog meča na UFC-u 136 razmišljam o mirovini", otkrio je Stipe pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim ovo što radim, a one minute kada to prestane biti zabavno i sve počne izgledati kao posao, tada ću se povući. No, trenutno sam dobar i sretan sam. Iza mene je odličan pripremni kamp, pogotovo kada uzmemo u obzir karantenu i sve što se događa oko pandemije. Stvarno, osjećam se sjajno."

‘STIPE BI POBJEDOM NAD CORMIEROM DEFINITIVNO POSTAO NAJVEĆI IKADA’ Stručnjak najavio epski dvoboj u Las Vegasu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje još neko vrijeme

Stipe je naglasio da će se zadržati još neko vrijeme u UFC-u.

"Vidjet ćemo koliko dugo mogu gurati. Ne znam baš hoće li to biti do 40. godine. Blagoslovljen bio DC, ali ne znam baš hoće li i to kod mene biti slučaj. No, još ću se neko vrijeme tu zadržati. Tu je puno likova. (Francis) Ngannou izgleda sjajno, (Curtis) Blaydes,... Ne znam. Bit će onako kako UFC želi, a na meni je da se borim. Ja nisam 'matchmaker' i moj fokus je na ovom meču. To je sve o čemu brinem. Puno dobrih boraca pristiže i sjajno je gledati da kategorija postaje sve jača i jača", zaključio je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo