MIOČIĆ OBJAVIO DIRLJIVU FOTOGRAFIJU I OBRATIO SE FANOVIMA: / 'Kakva večer, ali sada me čeka najteži suparnik...'

Image
Foto: Profimedia

Po četvrti put uspješno obranio naslov te tako zacementirao status najuspješnijeg UFC borca

17.8.2020.
8:12
Profimedia
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena 37-godišnji StipeMiočić obranio je naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca 41-godišnjeg Amerikanca DanielaCormiera u borbi održanoj u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu.

Image
ROBERTO SOLDIĆ ZA NET.HR: /

'Ako se netko prljavo borio onda je to bio Cormier. Stipina pobjeda je čista kao suza'

Image
ROBERTO SOLDIĆ ZA NET.HR: /

'Ako se netko prljavo borio onda je to bio Cormier. Stipina pobjeda je čista kao suza'

O Miočićevoj nadmoći svjedoči podatak da su mu dvojica bodovnih sudaca dali prednost 49-46, odnosno smatrali da je dobio četiri od pet rundi, a samo je jedan bodovao borbu 48-47 u Stipinu korist. Bio je to treći međusobni dvoboj Miočića i Cormiera te druga uzastopna pobjeda borca iz Clevelanda, kojemu je Cormier prije dvije godine iznenađujuće preoteo naslov stigavši u tu borbu kao aktualni prvak u poluteškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je Cormieru uzvratio prošle godine u Anaheimu, kad je preokretom došao do pobjede i vratio naslov koji je u rano jutros po srednjoeuropskom vremenu, u trećoj borbi njihove trilogije, po četvrti put uspješno obranio te tako zacementirao status najuspješnijeg UFC borca u teškoj kategoriji svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočiću je ovo bila 20. pobjeda u karijeri (20-3) kojom je postao prvi borac u UFC-u koji je pobijedio u šest mečeva za pojas prvaka te prvi koji je četiri puta uspio obraniti naslov.

"Jedva čekam ići kući vidjeti svoju kćer. Idem uživati u ostatku ljeta", izjavio je 37-godišnji vatrogasac iz Clevelanda pohvalivši suparnika kojeg je u zasluženu mirovinu poslao bez naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon borbe Miočić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu svoje kćeri.

“Kakva večer. Zahvaljujem se i šaljem ljubav te poštovanje svom timu, obitelji i navijačima. Velika je čast što sam vam pružio šou. Sada, natrag da se suočim s mojim najtežim protivnikom do sad... Ovo je bilo za tebe malena”, poručio je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sljedeći suparnik će mu iti Francis Ngannou, kojeg je već pobijedio odlukom sudaca, ali je Predator, u međuvremenu nanizao četiri pobjede nokautima za koje je mu je ukupno bilo potrebno 162 sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo