SPREMA LI SE TO NOVA SUPERBORBA / Miočić kontaktirao najvećeg UFC-ova konkurenta, a sada ga je napao njihov prvak: 'Točno znam kako bih te razbio'

Image
Foto: Profimedia

Priča je sada dobila vrlo zanimljiv nastavak

29.7.2021.
16:46
Profimedia
VOYO logo

Prije nekoliko dana bivši teškaški prvak UFC-a, Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, obratio se vlasniku konkurentske organizacije ONE FC-a. Miočić je navodno nezadovoljan statusom u UFC-u, koji mu ne dozvoljava treću borbu s Francusom Ngannouom.

Miočić je prošlog tjedna poslao izravno poruku Chatriju Sityodtongu, vlasniku ONE FC-a i vjerojatno najvećem UFC-ovom konkurentu, a priča je sada dobila vrlo zanimljiv nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znam kako bih te razbio

Kanadski borac indijskih korijena, Arjan Bhullar, ONE FC-a, potpisao je upravo novi ugovor sa svojom organizacijom i onda je odmah na Twitteru prozvao javno Stipu Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bhullar je postavio sliku na kojoj su on i Stipe i poručio mu: ''Imamo još jednog borca iz UFC-a nezadovoljan tretmanom. Volio bih te provući kroz svoje šake. Prošao sam tri trening-kampa u kojima se pripremalo za tebe i točno znam kako bih te razbio".

Inače, Bhullar je dugo vremena bio jedan od sparing-partnera Daniela Cormiera s kojim je Miočić bio u kavezu čak tri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo