MIOČIĆ BI SE MOGAO ITEKAKO IZNENADITI: / Moćni Brock Lesnar otkrio s kim će se jedino boriti ako se vrati u UFC

Šef UFC-a, Dana White, nema ništa protiv njegova povratka, a već se naveliko spekulira o tome s kim će se Lesnar boriti ako se vrati

12.9.2020.
15:26
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovih dana glavna je tema u MMA svijetu mogući povratak legendarnog Brocka Lesnara u UFC. Bivšem prvaku teške kategorije UFC-a istekao je ugovor s WWE-om i sada Amerikanac navodno razmatra opciju povratka u najjaču MMA promociju svijeta.

Šef UFC-a, Dana White, nema ništa protiv njegova povratka, a već se naveliko spekulira o tome s kim će se Lesnar boriti ako se vrati. U igri je nekoliko opcija, ali najzanimljivije su one u kojima se spominju imena Stipe Miočića, aktualnog prvaka teške kategorije i Jona Jonesa prvaka poluteške.

Samo jedna opcija igra

Lesnar se za sada nije izjasnio, ali njegov dobar prijatelj, također kečerska legenda Kurt Angle, tvrdi da Lesnar razmatra samo jednu opciju - borbu s Jonom Jonesom, što znači da bi Miočić lako mogao izvisiti.

"Jon Jones. To je jedina borba koju želi, ne znam hoće li se ikada dogoditi, ali želi Jonesa", rekao je Angle u The Wrestling podcastu. Mnogi nagađaju kako bi ovo mogla biti najgledanija i samim time najunosnija borba svih vremena, a veliki bi udarac bio za "najboljeg teškaša svih vremena", Stipu Miočića, da u njoj ne sudjeluje.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali