RTL-ov stručni sukomentator / Mavrović: 'Mi, ljubitelji i poznavatelji boksa, s nestrpljenjem isčekujemo meč Bellewa i Usyka'

Komentare jednog od najboljih hrvatskih boksača u povijesti moći ćete čuti u izravnom prijenosu

8.11.2018.
21:07
VOYO logo

Najatraktivniji boksački meč u 2018. godini, borba Tonyja Bellewa i Oleksandra Usyka za naslov neprikosnovenog prvaka u lako-taškoj kategoriji privući će veliku pozornost ljubitelja "slatke znanosti".

Borbu ćete moći pratiti uživo na RTL televiziji, a nitko nije bolji stručni sukomentator od čovjeka koji je dugo boksao na vrhunskoj razini. Željko Mavrović za RTL je najavio borbu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukrajinac koji boka jedan specifičan, svoj boks. On gotovo uvijek boksa na taj svoj ritam, na tempo, lomi boksače sa tim svojim kretanjem, sa stalnim napadom i inzistiranjem na izmjeni udaraca", rekao je Mavrović.

Komentare jednog od najboljih hrvatskih boksača u povijesti moći ćete čuti u izravnom prijenosu, a Mavrović pred borbu nije skrivao uzbuđenje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li Bellew uspjeti plasirati jednu svoju seriju s nekoliko čvrstih direkata kojima je 'zakucao' Davida Hayea... bilo bi sjajno to vidjeti. Mi, poznavatelji i ljubitelji boksa, stvarno s nestrpljenjem isčekujemo taj meč"

Borbu ćete u prijenosu uživo moći pratiti na RTL televiziji. Borba je u subotu u Manchesteru, a počinje u 23 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo