Hrvatica u Manchesteru nastavila nevjerojatni niz!

Marina Sumić osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u te-kvon-dou u Manchesteru.

3.5.2012.
18:21
VOYO logo

Aktualna svjetska doprvakinja, kao prva nositeljica u kategoriji do 62 kilograma, u prvom je kolu bila slobodna dok je u drugom krugu pobijedila Ukrajinku Dariju Jakovljevu (12:5). U borbi za medalju pred nju je izašla Talijanka Cristiana Rizzelli, no mlada Zagrepčanka bila je bolja i u tom dvoboju (9:7).

Doduše, tek na isteku borbe, pet sekundi prije kraja, uspjela je protivnici "prodati" nogu u glavu, udarac vrijedan tri boda. U polufinalu se borila s Ruskinjom Češuinom, koju je pobijedila 9:2 i tako je izborila finale, Nažalost, u finalnom okršaju bolja je bila Francuskinja Harnois (11:6), no Hrvatskoj ide srebrna medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marina je djelovala umorno, borila se ispod svojih mogućnosti, no to je vrlina kada natjecatelj i u stanju koje ne omogućuje maksimum može osvojiti medalju. Zbog ozljede šake, a potom i rupture lista, Marina nije imala pravi ritam treniranja. Možda sam i ja pretjerao s pripremama, no najvažnije je da je Marina nastavila osvajati medalje", kazao je muški izbornik Toni Tomas.

Za Marinu Sumić to je šesta medalja u karijeri na velikim natjecanjima, nakon dva zlata (EP do 21 i za kadete) i tri srebra (SP seniorki, SP seniorki, EP juniorki).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo