Play ponuda

'Macho Man' doživio infarkt usred vožnje i poginuo!

shimmer fallback

Profesionalni američki hrvač 'Macho Man' Randy Savage poginuo je u petak u bizarnoj nesreći na Floridi.

21.5.2011.
14:28
Play ponuda

Ozljede su bile preteške i Randy Savage uskoro je preminuo u bolnici. U automobilu je s 58-godišnjim hrvačem bila je i njegova supruga Lynn, koja je samo lakše ozlijeđena. Policija je nakon očevida otklonila mogućnost da je Savage bio pod utjecajem alkohola, a oba putnika u automobilu bila su vezana sigurnosnim pojasom.

Nažalost, to nije pomoglo slavnom hrvaču, koji je bio jedan od najomiljenijih wrestlera u Americi, poznat po svojim ludim kostimima i frazi "ooh yeah!" koja je postala zaštitni znak njegovih nastupa.

U karijeri je osvojio dva WWF (World Wrestling Federation) naslova, a njegov obračun s Rickyjem Steamboatom 1987. godine spektaklu Wrestlemania III smatra se jednim od najboljih ikad. Savage je upravo te godine osvojio titulu, a ostat će zapamćeni i njegovi obračuni s legendarnim Hulkom Hoganom, koji mu je na kraju i uzeo titulu.

"Imao je toliko duha i života u svojim očima... Molim se da je sada na nekom boljem mjestu gdje će biti sretniji. Svima nam nedostaje", izjavio je Hulk Hogan kad je čuo vijest o Randyjevoj tragičnoj pogibiji.

Play ponuda
Play ponuda