NISKI UDARAC / Loše vijesti za Hrgovića, Fury opet provocira Usyka: 'On je kukavica'

Image
Foto: Profimedia

Gotovo cijeli boksački svijet zaziva borbu Engleza i Ukrajinca kojim bi se objedinile sve titule

8.9.2023.
9:39
Profimedia
VOYO logo

Tysonu Furyju nije strano vrijeđanje svakoga tko mu se nađe na putu ili se čak usudi spomenuti njegovo ime u bilo kojem trenutku. Zapravo, on definitivno uživa u tome.

Image
MEČ KARIJERE /

Hrgovića i Usyka gledamo već ove godine? 'Taj meć bit će naređen ovaj tjedan'

Image
MEČ KARIJERE /

Hrgovića i Usyka gledamo već ove godine? 'Taj meć bit će naređen ovaj tjedan'

Isto je bilo tijekom konferencije za novinare za svoju nadolazeću borbu u listopadu protiv MMA borca koji je postao boksač Francisa Ngannoua. Vrijeđao je Anthonyja Joshuu i Deontaya Wildera, te se ponudio za borbu u oktogonu s Ngannouom ili Jonom Jonesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon press konferencije, mediji su Furyja pitali o nedavnom nastupu Oleksandra Usyka protiv Daniela Duboisa, a on se nije suzdržavao.

"Mislim da je mali seronja, prevarant. Pretpostavlja se da je to veliki bogobojazni čovjek, a valjao se gore-dolje zbog niskog udarca koji ga je pogodio oko pojasa. Hajde, nemoj biti kukavica, budi muškarac. Suprotstavi se tome. To nije bio nizak udarac, znam to. A on je mala kukavica, znam i to. Izgubio je, čovječe, pobijedio ga je Dubois".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti niski udarac bio je kontroverzna tema u boksačkim krugovima, no nemoguće je znati je li Usyk njime doista ozlijeđen ili ne.

Fury je sklon bilo koga nazivati pogrdnim imenima, ali on i Usyk imaju povijest. Njih dvojica su bili u pregovorima za potencijalnu mega borbu početkom 2023. Usyk je taman bio obranio naslov protiv Joshue, dok je Fury upravo bio pobijedio Dereka Chisoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, pregovori nikad nisu došli dovoljno daleko, a klauzula o revanšu bila je glavni razlog neuspjeha pregovora. Mnogi vjeruju da je Fury izbjegavao Usyka, ali sada se čini da je samo pitanje vremena kada će se njih dvoje konačno sresti u ringu.

Podsjetimo, Filip Hrgović je trenutno obavezni Usykov izazivač, ali bi mogao pričekati svoju borbu za titulu svjetskog prvaka dogovore li Ukrajinac i Englez borbu prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastične borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo