Play ponuda

KAKO ĆE TAJ U ROVOVE? / Legendarni boksač ide ratovati za Putina. Gorostas od 2.13 i 150 kilograma, s ozbiljnim zdravstvenim problemima, kreće za Ukrajinu

Image
Foto: YouTube

Umirovio se još 2010. godine kada je završio na teškoj operaciji i kada mu je dijagnosticiran ozbiljan problem s kostima

29.9.2022.
19:54
YouTube
Play ponuda

Legendarni ruski boksač i bivši dvostruki svjetski prvak prema WBA verziji, Nikolai Valuev, prema svemu sudeći ide u rat protiv Ukrajine. Gorostas od 213 centimetara i 150 kilograma pozvan je u rusku vojsku u sklopu djelomične mobilizacije koju je naredio Vladimir Putin.

"Da, primio sam poziv. Hoću li se odazvati? Da, naravno. Idem se prijaviti", rekao je u četvrtak 49-godišnji Valuev za rusku Izvestiu.

Valuev se umirovio još 2010. godine kada je završio na teškoj operaciji i kada mu je dijagnosticiran ozbiljan problem s kostima. Liječnici su mu tada savjetovali da se zbog zdravstvenog stanja ostavi boksa, ali očito je da i s takvim zdravstvenim stanjem može u vojsku.

"Primio sam poziv baš prije puta u Donbas i tada nisam bio kod kuće. Sljedećeg tjedna definitivno ću se ići prijaviti u ured za registraciju", naglasio je još Valuev.

Valuev, kako možete vidjeti u videu iznad ima nekog iskustva s oružjem, ali vjerojatno bi mu najbolje bilo, s obzirom na svoju visinu, izbjegavati rovove.

Play ponuda
Play ponuda