LEGENDA UFC-A NEMA DOBRE VIJESTI ZA MIOČIĆA: / 'Bude li se borio s njim sigurno će izgubiti'

Američki Hrvat uskoro će opet morati braniti naslov

8.10.2020.
15:03
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Legendarni MMA borac i bivši UFC-ov prvak Georges St-Pierre, osvrnuo se u razgovoru za ESPN na potencijalnu borbu između StipeMiočića i JonaJonesa. Pritom, uopće ne dvoji tko bi izašao kao pobjednik iz tog meča.

“Mislim da Jon Jones može postati prvak u teškoj kategoriji. Vjerujem da bi pobijedio ako bi sada došlo do borbe njega i Miočića. Vjerujem da to može učiniti", kazao je GSP.

"Vidio sam ga kada smo trenirali zajedno godinama unatrag. On je vrlo velik čovjek i vrlo vješt borac. Mislim da je sada u svom 'primeu' i da je sada vrijeme da povuče potez. Razumijem da je učinio sve u poluteškoj i zašto da riskira ostavštinu za malu nagradu kada može otići u višu kategoriju. Tu isto sve riskira, ali je nagrada veća, i kada pričamo o ostavštini i kada pričamo o novcu. Mislim i da mu stilski bolje odgovara Miočić nego Francis Ngannou. Možda se varam, ali vjerujem da će u teškoj, ako se odluči na prelazak u tu kategoriju, također postati prvak", poručio je.

Jones će morati pričekati do borbe za naslov UFC-ovog teškaškog prvaka. Miočić je vlasnik pojasa, a prvi u redu za napad na njega stoji Ngannou.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali