LEGENDA NAJAVILA RAT: / 'Nokautirat ću tog prevarantskog napucanog šu*ka i majmuna'

Image
Foto: AFP

Legendarni MMA borac Mark Hunt brutalno je popljuvao nizozemskog borca Alistaira Overeema.

3.3.2017.
8:00
AFP
VOYO logo

To je učinio uoči međusobne borbe koja će otvoriti dio programa priredbe u lasvegaškoj T- Mobile Areni pod nazivom UFC 209, koja će se održati ove subote. Novozelanđanin čvrste brade i gromovitog udarca rezire borce koji koriste steroide, a nakon što je saznao da je kompanija uoči njegove posljednje borbe na UFC-u 200 skrivala pozitivne nalaze Brocka Lesnara koji ga je porazio odlukom, Hunt je čak pokrenuo sudski postupak protiv UFC-a.

IRSKA PUBLIKA SVJEDOČILA SJAJNOM MMA EVENTU: Brutalni nokauti, neugodne ozljede i odlični potezi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se uzme u obzir da je Overeem 2012. pao na doping testu zbog povećane količine testosterona Hunt niti o Nizozemcu nema visoko mišljenje i želi mu se osvetiti za poraz iz 2009. u Japanu.

“Očekujem da ću nokautirati tog prevarantskog napucanog šu*ka” rekao je Hunt na Q&A-u, a njegove riječi prenosi Themaclife.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lagano je, da budem iskren. O njemu imam isto mišljenje kao i ostatku tih varalica na steroidima. Ne volim ih. Ne bi trebali biti ovdje. Stoga, bit će mi zadovoljstvo boriti se s nekim poput Alistaira, naročito u revanšu. Zadovoljstvo je samo moje", izjavio je Hunt i dodao:

“Na Overeema gledam isto kao i na Brocka Lesnara i ostatak tih prevarantskih klošara. Oni ne bi trebali biti ovdje. Trebaju se riješiti svih tih ‘luzera.’ Ne zaslužuju se boriti s najboljim borcima na svijetu. Ne rade ništa osim što se bodu iglama u guzicu. Uključute se (na UFC 209) da vidite kako ću nokautirati tog napucanog majmuna, i zatim idem dalje na idućeg protivnika. To će biti sjajna večer.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo