Kličko o šamaru: 'Udario me kao žena, a ne boksač!'

'Nije me udario kao boksač, već kao žena, otvorena dlana.

17.2.2012.
19:47
VOYO logo

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji prema WBC verziji Vitalij Kličko(40) zadržao je mirnoću tijekom incidenta na službenom vaganju u Münchenu uoči subotnje obrane naslova protiv izazivača Derecka Chisore.

Naime, nakon što mu je Britanac ničim izazvan opalio šamar, ostao je smiren i nije uzvratio iako je izgledao iznenađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije me udario kao boksač, već kao žena, otvorena dlana. Ako se želi boriti kako treba, mora to učiniti sa svojim šakama. On nema sve daske na broju. U ringu ću mu održati lekciju iz ponašanja. Dereck je pod velikim pritiskom, nervozan je i boji se, inače ne bi skočio unatrag nakon što mi je dao za uho", komentirao je Kličko.

Svjetsko boksačko vijeće (WBC) kaznilo je britanskog boksača Derecka Chisoru s 50.000 dolara zbog incidenta koji je izazvao bijes predsjednika WBC-a Josea Sulaimana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutna sramota. To je definitivno manjak poštovanja prema sportu i apsolutno je neprihvatljivo. Bio je to nizak udarac i moja je poruka da će biti kazne koju će (Chisora) osjetiti! Nije to bio nimalo džentlmenski. Htio je da Vitalij izgubi kontrolu, ali on će ga natjerati da to plati u ringu", rekao je Sulaiman i dodao kako će sav novac od kazne otići u dobrotvorne svrhe za pomoć djeci. U sjeni incidenta ostalo je samo vaganje na kojem je Kličko težio 110.5 kilograma, a Chisora tek 1.1 kg manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo