'Pa ne može se dozvoliti da Kličko boksa ovako prljavo!'

U Moskvi je održan boksački meč godine. Vladimir Kličko uspio se odhrvati Aleksandru Povetkinu u ringu i pokazati da je on apsolutni gazda u teškoj kategoriji.

5.10.2013.
22:49
VOYO logo

Ukrajinska superzvijezda u 15. obrani naslova prvaka imala je vrlo težak posao, Aleksandar Povetkin pružio mu je veliki otpor, ali na kraju je Vladimir Kličko slavio i ostao na tronu.

Ruska izazivač u 2. rundi zadao je par opasnih udaraca Kličku, ali do kraja runde on je bio 'knockdownu', ali nakon kratkog odbrojavanja nastavio je meč. Kličko ga je još par puta rušio tijekom meča, a čestim vješanjem i guranjem suparnika prekidao otvorenu borbu i zaradio salve zvižduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ne može se dozvoliti da Kličko boksa ovako prljavo! I ja sam boksač koji sam često boksao koristeći svoju visini, ali nikad si ne bih dozvolio da sa toliko držanja i hrvanja dolazim do dominacije", kazao je naš proslavljeni boksač.

U 11. rundi Kličko je i dobio opomenu zbog svog 'hrvanja', ali bilo je prekasno, Povetkin je ostao bez snage i pravo je čudo što je odveo meč do kraja i izgubio na bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Ukrajinac ne zna za poraz gotovo 10 godina, još od travnja 2004. godine kada je izgubio od Lamona Brewstera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo