EKSKLUZIVNO NA PLAY PREMIUMU / Kako ove nedjelje pratiti borilački spektakl FNC 11? Jako jednostavno, ovdje je sve objašnjeno

Image
Foto: FNC

Prijenos ovog najvećeg FNC-ovog eventa do sada možete gledati 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na Play Premiumu!

22.5.2023.
15:43
FNC
VOYO logo

Novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa stiže nam 28. svibnja. Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona jedanaesta vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb!

Image
PRIJENOS NA PLAY PREMIUMU /

Provjerite 'fight card' FNC-ovog eventa u zagrebačkoj Areni, očekuje nas pravi spektakl

Image
PRIJENOS NA PLAY PREMIUMU /

Provjerite 'fight card' FNC-ovog eventa u zagrebačkoj Areni, očekuje nas pravi spektakl

Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Satoshija Ishiija (36, 25-12-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37) i mnogih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice su u prodaji, mogu se kupiti putem sustava Eventim, a prijenos ovog najvećeg FNC-ovog eventa do sada možete gledati 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na Play Premiumu!

Kako gledati FNC putem play platforme?

Image
  1. PLAY: Prvi korak je odlazak na web stranic www.rtlplay.hr i potrebno se prijaviti il registrirati novi korisnički račun na stranici. U gornjem desnom kutu stranice možete pronaći opciju prijave/registracije ili u donjem desnom kutu opciju registracije novog računa.
  2. REGISTRACIJA: U drugom koraku, za korisnike koji pristupaju stranici prvi puta te nemaju profil na PLAY platformi otvorit će se prozor za registraciju.
  3. PRETPLATA: Treći i četvrti korak registracije navodi na kupovanje pretplate na PLAY Premium paket na kojem će događaj biti dostupan. Za korisnike koji se prvi put registriraju u, 3. i 4. koraku su upute za uzimanje pretplate gdje se upisuju podaci s kartice i odabire opcija mjesečne pretplate na PLAY Premium paket za 3,99€.

ZA SVE UPITE OKO PRETPLATE ILI REGISTRACIJE JAVITI SE NARTLPLAY@RTL.HR

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo