'JUNIOR CROATA': / Čitav borilački svijet se klanja Hrvatima

Image

U nedjelju je u Areni Zagreb održan UFC Fight Night 86.

12.4.2016.
18:19
VOYO logo

Svi su puni hvale na račun organizacije Fight Nighta o kojem su se raspisali svjetski mediji, nahvalivši tako publiku u prepunoj Areni Zagreb i počastivši je epitetima glasne, MMA obrazovane i korektne. Najpopularniji brazilski borilački portal Combate donio je tekst o UFC-ovom spektaklu u Zagrebu pod nazivom "Junior Croata" u kojem piše kako je, unatoč pobjedama nad Mirkom Filipovićem i Stipom Miočićem, najveća zvijezda zagrebačkog eventa i bivši UFC prvak Junior dos Santos uživao nevjerojatnu podršku u Zagrebu, podršku kakvu se rijetko viđa.

'Sjajne borbe u Zagrebu'

Real Sport, pak, piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjajne borbe u Zagrebu, UFC nije razočarao u svom debiju u Hrvatskoj".

Image
Image

I Britanci su se osvrnuli na Fight Night 86 i nahvalila atmosferu u Areni Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Promukla publika je odigrala svoju ulogu u živahnoj atmosferi'

“Promukla publika je odigrala svoju ulogu u živahnoj atmosferi u glavnom gradu Hrvatske. Europska publika uvijek stvori dobru atmosferu. Energija u takvoj atmosferi se rijetko kad spuštala, uvijek je bila visoka. Domaći borci su sasvim očekivano dobili sjajan prijem, ali svaki borac koji je ušetao u oktogon je počašćen najvećim poštovanjem i pljeskom pa čak i u porazu”, analizirao je publiku poznati tabloid Mirror, prenosi Fight site.

Ugledni britanski Independent piše kako nakon izvanredne noći pune akcije, europski eventi mogu ići samo prema naprijed. Naravno, naglasak je stavljen na hrvatske ljubitelje MMA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Publika u Zagrebu bila je energična od prve borbe večeri te je u nekoliko navrata stvorila atmosferu takvu da nam se učinilo kako će krov Arene eksplodirati. Osim što je bila glasna, publika je bila i MMA obrazovana te puna poštovanja prema svim borcima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stvarno je šteta što se Cro Cop nije borio'

Kratku analizu UFC-ovog Fight Nighta u Zagrebu, dao je i svjetski poznati borilački portal Bloody Elbow.

“Stvarno je šteta što se Cro Cop nije borio, ali ovaj UFC-ov event je bio dovoljno zabavan da ublaži taj udarac. UFC-u je u njihovom debiju na hrvatskom tlu pomoglo i to što su na popisu borbi svoje mjesto pronašli mladi i uzbudljivi borci u kombinaciji s renomirani teškašima i lokalnim favoritima. Ovo je na papiru bio savršeni event za Fox Sports 1. Izložio je talente i dao im medijski prostor, posložio situaciju na dnu i sredini kategorija te je imao solidnu glavnu borbu koja je možda već sad oblikovala budućnost vrha teške kategorije.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo