JOSHUA OPASNO PROVOCIRA: / Britanac prozvao Wildera pa pomeo pod s Ruizom, Meksikanac će podivljati kad čuje što je rekao

Image

Progovorio o svom glavnom cilju u karijeri, ali kako se čini načekat će se prije nego što se to dogodi

18.12.2019.
10:52
VOYO logo

Svjetski boksački prvak po WBA, IBF, WBo i IBO verzijama, AnthonyJoshua, očajnički želi ući u ring s Deontayem Wilderom kako bi pokušao ujediniti svih pet pojaseva i postao prvi neprikosnoveni prvak teške kategorije od LennoxaLweisa.

"Još uvijek me zbunjuje zašto je toliko teško dovesti tog čovjek u ring. S njim se moram boriti kako bih pokorio diviziju. Kada bude spreman, tu sam. Ovdje nije riječ o meni nego o sportu i ostavštini. Ako želi stvoriti svoje naslijeđe i upisati se u vječnosti mora se boriti sa mnom. Sada postoje dva boksačka kralja. Ja držim četiri pojas, on jedan. Meni je potreban samo još jedan", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarin KubratPulev obavezni je izazivač po IBF-u, a Oleksandr Usik po WBO-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pulev zna što radi i svatko tko se bori za naslov je opasan. Usik je sad među velikim dečkima. Bit će mi na vidiku oko ožujka ili travnja. Vrlo je vjerodostojan protivnik. Želim se boriti s takvim boksačima. Već ga proučavam", kazao je Britanac.

Za kraj je upitan o potencijalnom trećem meču s američko-meksičkim boksačem Andyjem Ruizom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolika je vjerojatnost da se to dogodi? Milijardu posto. Već sam rekao da ću se boriti s njim u Tijuani i da njegov ujak može suditi meč. Ja i Andy ćemo se uskoro opet sresti u ringu", završio je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike