JOSHUA JE TOLIKO ZASTRAŠUJUĆ DA TJERA SPARING-PARTNERE: / 'Dečki uđu s njim u ring, on ih razbije i moraju otići kući'

Image
Foto: Profimedia

Joshua je doveo u svoj kamp gomilu boksača čiji je zadatak bio da imitiraju stil Andyja Ruiza za koji je i sam Joshua priznao da mu nikako ne odgovara

2.12.2019.
19:09
Profimedia
VOYO logo

Veliki boksački spektakl je iza ugla. Anthony Joshua moći će vratiti sve svoje pojaseve u meču s Andyjem Ruizom koji je u lipnju šokirao cijeli svijet kad je Britancem pomeo pod u New Yorku. Naravno, s velikom željom iščekujemo i sudar Filipa Hrgovića i Erica Moline koji će biti jedna od predborbi.

Ruiz je rušio Johuu četiri puta u prethodnoj borbi, a Britanac je nakon meča uvjeravao javnost da je mogao nastaviti borbu, no da je sudac nepravedno prekinuo i tako završio njegovu vladavinu u svjetskom boksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog puta trebalo bi biti drugačije. Joshua je najavio da će se boriti potpuno drugačije, a ne pada mu na pamet opet podcijeniti Ruiza. Zanimljive informacije stižu iz trening-kampa Anthonyja Joshue uoči meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakao za sparing-partnere

Naime, jedan od Joshuinih sparing-partnera Timothy Moten otkrio je za Sportsmail da je Britanac i u predobroj formi te da ima problema s pronalaženjem sparing-partnera.

„Vidio sam dečke koji su tu došli i koje je Joshua naprosto razbio te su morali otići kući isti tjedan. Srušio je na pod nekoliko sparing-partnera. On je sigurno najjači udarač s kojim sam bio u ringu“, rekao je Moten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RUIZ I JOSHUA OČI U OČI PRIJE SPEKTAKLA: /

Prvak gadno prozvao Joshuu, ali njegov odgovor začepio mu je usta

Image
RUIZ I JOSHUA OČI U OČI PRIJE SPEKTAKLA: /

Prvak gadno prozvao Joshuu, ali njegov odgovor začepio mu je usta

Joshua je doveo u svoj kamp gomilu boksača čiji je zadatak bio da imitiraju stil Andyja Ruiza za koji je i sam Joshua priznao da mu nikako ne odgovara.

Borbu Andyja Ruiza i Anthonyja Johue (21:40) te Filipa Hrgovića i Erica Moline (17:45) moći ćete pratiti na RTLplayu i RTL televiziji. Također, cijeli boksački event koji će se održati 7. prosinca u Diriyahu u Saudijskoj Arabiji moći ćete gledati na RTLplayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike