SITNO ODBROJAVAMO / Još nas malo dijeli do FNC-ovog borilačkog spektakla kojega ćete moći gledati samo na Play Premiumu

Image
Foto: FNC

FNC Armagedon na rasporedu je u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme

17.7.2023.
11:12
FNC
VOYO logo

Nakon MMA spektakla godine u zagrebačkog Areni, Fight Nation Championship po drugi put odlazi izvan granica Republike Hrvatske i to opet u Bosnu i Hercegovinu. Finale četvrte sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige očekuje nas u subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati u Kulturno-sportskom centru Bugojno.

Nakon vrhunske FNC 10 priredbe koja se u ožujku održala u Ljubuškom, čeka nas nova MMA večer s ‘dobitnom kombinacijom’. Tako će se u kavezu ponovno naći braća Ivan (29, 3-0) i Tomislav (25, 1-0) Sičaja koji će imati podršku brojnih navijača iz nedaleke Rame, ponos Maglaja Selver Mahmić (25, 1-1) i  u glavnoj večeri vrhunski neporaženi borac Tariel Abbasov (27, 7-0) u glavnoj borbi večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi profesionalni meč odradit će i domaći dečko iz okolice Bugojna Frano Brnada (25, 0-0), a bit će ovo i prilika za nadolazeće nade za dokazivanje na velikoj sceni jer nas čekaju i finala u četiri težinske kategorije - perolakoj (-66 kg), lakoj (-70 kg), srednjoj (-84 kg) i poluteškoj (-93 kg). Za neke će to biti prvi profesionalni meč te veliki korak naprijed u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakl 22. srpnja na PLAY Premiumu: U FNC-u će debitirati i jedan domaći dečko

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo