POVRATAK U UFC / Jon Jones pobjedom se vratio u UFC, a zatim prozvao Stipu Miočića: 'Ti si najveći teškaš'

Image

Sve je bilo gotovo već u prvoj rundi

5.3.2023.
12:13
VOYO logo

Jon Jones (35) vratio se borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovu eventu 285 osvojivši naslov prvaka teške kategorije, koja je ostala bez prvaka nakon što je Francis Ngannou izašao iz UFC-a. Posebno je značajno to što je Jones došao do ove povratničke pobjede u teškoj kategoriji iako je prije toga 12 godina bio u poluteškoj.

Nema se ni što puno napisati o meču, sve je bilo gotovo vrlo brzo u prvoj rundi, Jones se nije stigao ni oznojiti. Fizički se nametnuo Ganeu, izgledao je kao da je dvostruko jači od njega i odmah ga uzdrmao udarcima, doveo u neugodnu poziciju, a potom i submissionom natjerao na tapkanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon borbe Jones je zahvalio Isusu Kristu i svom timu pa poručio: "Uzbuđen sam, jako dugo radim za ovo. Spremao sam povratak i vjerovao. Želim zahvaliti mojoj obitelji, mojoj zaručnici koja mi je najveća podrška", rekao je Jones pa prozvao Stipu Miočića:

"Tako je, želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike