Play ponuda

Jeftine provokacije na račun Cro Copa!

shimmer fallback

Čovjek koji je navodno zadužen za nokautiranje Mirka Filipovića objavio je oglas u kojem traži ljude da mu u tome pomognu.

27.2.2011.
18:20
Play ponuda

"Traži se sparing-partner koji može imitirati Cro Copa i koji će nam pomoći da Mirko Filipović bude nokautiran?". Tako zvuči oglas koji je Amal Easton, jedan od trenera Brendana Schauba koji je zadužen za to da Cro Cop bio nokautiran, objavio na najpoznatijem svjetskom MMA forumu "The Underground", piše portal nokaut.com.

U nastavku se mole svi zainteresirani da svoje životopise i snimke pošalju na adresu kocrocop@gmail.com, ali i da će prednost imati oni s iskustvom i kvalitetama potrebnima da se suprotstave Schaubu. Svi kandidati moraju imati preko 100 kilograma.

Takav podcjenjivački stav izazvao je negativne reakcije među ljubiteljima slobodne borbe na forumu. Javna objava oglasa, a posebno način na koji je intornirana e-mail adresa, neke je čak jako razbjesnila.

"Nadam se da će Cro Cop otkinuti Schaubu glavu. Ako si stvarno jedan od Schaubovih trenera, onda si govno jer si napravio ovakav e-mail", samo je jedan od komentara na pomalo bezobziran post, piše nokaut.com.

Vezani članci:

arti-201101270750006 arti-201101190143006

Play ponuda
Play ponuda