Jeftine provokacije na račun Cro Copa!

Čovjek koji je navodno zadužen za nokautiranje Mirka Filipovića objavio je oglas u kojem traži ljude da mu u tome pomognu.

27.2.2011.
18:20
VOYO logo

"Traži se sparing-partner koji može imitirati Cro Copa i koji će nam pomoći da Mirko Filipović bude nokautiran?". Tako zvuči oglas koji je Amal Easton, jedan od trenera Brendana Schauba koji je zadužen za to da Cro Cop bio nokautiran, objavio na najpoznatijem svjetskom MMA forumu "The Underground", piše portal nokaut.com.

U nastavku se mole svi zainteresirani da svoje životopise i snimke pošalju na adresu kocrocop@gmail.com, ali i da će prednost imati oni s iskustvom i kvalitetama potrebnima da se suprotstave Schaubu. Svi kandidati moraju imati preko 100 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav podcjenjivački stav izazvao je negativne reakcije među ljubiteljima slobodne borbe na forumu. Javna objava oglasa, a posebno način na koji je intornirana e-mail adresa, neke je čak jako razbjesnila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će Cro Cop otkinuti Schaubu glavu. Ako si stvarno jedan od Schaubovih trenera, onda si govno jer si napravio ovakav e-mail", samo je jedan od komentara na pomalo bezobziran post, piše nokaut.com.

Vezani članci:

arti-201101270750006 arti-201101190143006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo