BIT ĆE ZVIJEZDA TEŠKE KATEGORIJE / Jedva čekamo da pređe u profesionalce. Pogledajte kako je talentirani hrvatski boksač razbio 'novog Anthonyja Joshuu'

Image

Marko Milun će se u drugoj borbi u Debrecenu, u polufinalu +92 kategorije, boriti protiv Austrijanca Ahmeda Hagaga

9.2.2022.
9:41
VOYO logo

Najbolji hrvatski superteškaš Marko Milun ostvario je veliku pobjedu na tradicionalnom, vrlo jakom 66. Bocskai memorijalu u Debrecenu.

U prvoj borbi pobijedio je, jednoglasnom odlukom sudaca, Engleza Orieja Deliciousa, novu mladu britansku zvijezdu i prvaka. Milun je bio bolji u dvije runde, a u drugoj je došlo do ozljede, posjekotine u korijenu nosa engleskog boksača i nakon još dva prekida i liječničke intervencije u trećoj rundi, sudac je prekinuo meč i hrvatski prvak jednoglasno je proglašen pobjednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki je to trijumf Miluna nad mladim stasitim Englezom, opasnim udaračem, dvometrašem Deliciousom kojeg već zovu “novim Joshuom”.

Marko Milun će se u drugoj borbi u Debrecenu, u polufinalu +92 kategorije, boriti protiv Austrijanca Ahmeda Hagaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč pogledajte u nastavku, a počinje od 2:25:52.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošla dalje i hrvatska olimpijka

U drugo kolo se plasirala i hrvatska olimpijka Nikolina Ćaćić jer Engleskinja Tori-Ellis Willetts nije mogla nastupiti zbog pozitivnog testa na koronu.

Vrlo dobre mečeve odradili su u kategoriji do 71 kg Petar Cetinić i Noa Ježek. Riječanin Cetinić izgubio je jednoglasnom odlukom od domaćeg boksača Mađara Laszla Kozaka, a Noa Ježek od favoriziranog Brazilca Wandersona de Oliveire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na velikom međunarodnom, 66. po redu Bocskai memorijalu u Debrecenu sudjeluje 200 boksačica i boksača iz 20 zemalja. Ugledni turnir prvi je u novoj World Boxing Tour seriji Svjetske boksačke federacije IBA-e s nagradnim fondom od 100.000 dolara.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo