JEDNA OD NAJVEĆIH UFC-ovih ZVIJEZDA PODIJELILA TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU: / 'Nisam imao što za jesti, ali ništa me neće promijeniti'

Image

Debitirao je ove godine u srpnju, a odradio je nevjerojatne dvije borbe u samo deset dana i u obje je slavio

27.12.2020.
17:56
VOYO logo

Trenutno jedna od najvećih UFC-ovih zvijezda, Šveđanin čečenskog porijekla, Khamzat Chimaev, ima veoma tešku životnu priču koju je sad odlučio podijeliti s javnosti.

Chimaev je relativno nov u UFC-u, a već je privukao puno pažnje na sebe. Debitirao je ove godine u srpnju, a odradio je nevjerojatne dvije borbe u samo deset dana i u obje je slavio. Time je postavio i rekord UFC-a, a nedugo nakon toga borio se još u rujnu i opet je slavio. Sada ga čeka borba s Leonom Edwardsom u siječnju i onda bi, ako dobije mogao napasti pojas welter kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sve donedavno Chimaevu nisu baš cvjetale ruže. "Bilo mi je 19 kad sam stigao u Europu, u Švedsku. Nisam imao ništa u džepu, nisam imao što jesti. Sad je drugačije. Imam novac, imam puno toga, ali me ništa neće promijeniti. Još uvijek sam isti Khamzat i to ću biti zauvijek. Za drugo ne znam", rekao je Chimaev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S borbama je počeo u Švedskoj i to u kao hrvač slobodnim stilom, a u profesionalnoj karijeri upisao je 23 pobjede i nula poraza. U 2017. godini prebacio se u MMA i u tri amaterske borbe i devet profesionalnih još uvijek ne zna za poraz. I da, svih je dvanaest borbi ostvario prekidom. Nije ni čudo da ga šef UFC-a Dana White toliko voli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo