ZNA SE I DATUM BORBE / Jedan od najopasnijih MMA boraca svih vremena prijeti Miočiću: 'Stipe, ja donosim vatru koju nećeš moći ugasiti'

Image
Foto: Profimedia

Miočić je već prešao 40. godinu života i više se ne želi boriti s bilo kim, već želi jako ime koje će mu osigurati zaradu

28.10.2022.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Prema mnogima najbolji MMA borac svih vremena, Jon Jones, objavio je kako se priprema za meč sa Stipom Miočićem, iako ta informacija baš nigdje nije službeno potvrđena. Jones mu je posvetio dvije objave u samo nekoliko dana.

U petak je na Twitteru objavio sljedeću provokaciju: "Miočiću, ja donosim vatru koju ti nikad nećeš ugasiti. Potpiši ugovor"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nekoliko dana ranije objavio je ovo. "Spremam se boriti protiv Stipe 10. prosinca u Las Vegasu. Nisam siguran što se događa između Stipe i UFC-a, ali ja sam spreman natjecati se. Kontrolirat ću ono što mogu i ostati u formi", napisao je Jones na Twitteru. Jonesa prema posljednjim neslužbenim informacijama žele upariti s Francisom Ngannouom, aktualnim prvakom. No, Jones izgleda više želi u kavez s Miočićem i to već 10. prosinca, iako je tada zakazana glavna borba između Jirija Prochazke i Glovera Teixeire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones na meč čeka već više od dvije godine, odnosno, otkako je najavio da se više neće boriti u poluteškoj gdje je bio neporaženi prvak dugi niz godina. Prvo je Jones čekao Ngannoua, koji je oteo pojas Miočiću i od tada ga ne ispušta, ali Kamerunac je u lošim odnosima s UFC-om pa ga šikaniraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić također predugo čeka na povratnički meč otkako ga je Ngannou "ugasio" u ožujku 2021. godine. Miočić je već prešao 40. godinu života i više se ne želi boriti s bilo kim, već želi jako ime koje će mu osigurati zaradu, a Jones je možda i najveće takvo u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo