PRAVA STVAR / Jedan od najopakijih UFC boraca želi u kavez sa superzvijezdom: 'Lik samo zapali marihuanu i kaže da neće više'

Image
Foto: Profimedia

Diaz je već neko vrijeme bio po strani od strane UFC-a u potrazi za pronalaženjem zvijezde koja bi s njim ušla u kavez. Potencijalna borba Hollanda i Diaza na papiru zvuči nevjerojatno

8.7.2022.
7:24
Profimedia
VOYO logo

Američki borac Kevin Holland etablirao se kao elitni velteraš u UFC-u. Nakon djelomično uspješnog boravka u srednjoj kategoriji, Hollandov pomak u nižu težinsku kategoriju stvarno je išao u njegovu korist. Velter kategorija puna je mečeva koji bi stilski mogli odgovarati Kevinu, a Nate Diaz jedan je od boraca s kojim bi mogao i želi ući u kavez.

Image
MUČNO ZA GLEDATI /

Nekad je bio strah i trepet UFC-a, sinoć je šokantno nokautiran: Sudac mu pomagao da se ne uguši

Image
MUČNO ZA GLEDATI /

Nekad je bio strah i trepet UFC-a, sinoć je šokantno nokautiran: Sudac mu pomagao da se ne uguši

Želi pravu borbu

Holland nikada nije propustio zabaviti svoje obožavatelje unutar i izvan oktogona. Čini se da je velter kategorija trenutačno posložena da bi Holland razmišljao o polaganju prava na naslov, ali to ne isključuje priliku da se bori u borbama koje su omiljene navijačima, recimo, protiv nekoga poput spomenute superzvijezde Natea Diaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diaz je već neko vrijeme bio po strani od strane UFC-a u potrazi za pronalaženjem zvijezde koja bi s njim ušla u kavez. Iako potencijalna borba Hollanda i Diaza na papiru zvuči nevjerojatno, Kevin je sjeo s novinarom MMA Junkieja kako bi objasnio zašto do te borbe, prema njegovom vlastitom mišljenju, neće doći. Holland je stvarno priredio show na UFC Austin protiv veterana velter kategorije prošlog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sumnjam da Diaz želi takvu vatru'

‘‘Ne, ne. Sumnjam da Diaz želi takvu vatru poput mene, vjerojatno bih prije dobio Nicka nego Natea. Vidio sam da Nick trči triatlon, koliko vidim dečki iz Stocktona rade sprintove umjesto Stockton-šamara, nemam pojma gdje su, vidjet ćemo kako će ići‘‘, rekao je Holland.

Holland je nastavio: ‘Ma on ne želi takvu vatru kako god okreneš. Da nas dvojica boksamo u istoj prostoriji, on bi zapalio travu i rekao da ne želi više. Moje s**nje je jako, ovo je jako, razumiješ?‘

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nate Diaz (20-13 MMA, 15-11 UFC) ima još jednu borbu pod UFC-ovim ugovorom. Nedavno je ponovno zatražio otkaz jer mu po njegovim riječima, UFC ne želi naći protivnika, ali se jedno vrijeme stalno govorilo o meču njega i Chimaeva.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Holland trenutno ima 2-0 kao poluteškaš s pobjedama nad Alexom Oliveirom i Timom Meansom. Obje pobjede su došle kroz završnice i stvarno je impresionirao sve gledatelje uključujući i šefa UFC-a, Danu Whitea. Čini se da će borac parirati Stephenu Thompsonu za svoju sljedeću borbu s obzirom da su njih dvojica izvrsni napadači u kavezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo