[VIDEO] JEDAN OD NAJBOLJIH POTEZA I NAJLUĐIH PREOKRETA IKAD U UFC-U: / Razvaljivao ga je nehumano, a onda se i to - dogodilo!

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Epski povratak Hughesa proslavio je 15-godišnjicu

28.4.2020.
7:58
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Pandemija koronavirusa još uvijek traje, iako su od jučer u Hrvatskoj na snazi ublažavanje mjera i, nadamo se, vraćanju normalnom životu. No, nije tako u SAD-u, gdje se još uvijek ljudi bore s COVIDOM-19, koji je poharao posebno grad i državu New York.

Image
[FOTO] KAD PRVA ZRAKA SUNCA IZAĐE, ONA JE TU: /

Njima u samoizolaciji ništa ne nedostaje; Mamma Mia na njezin način

Image
[FOTO] KAD PRVA ZRAKA SUNCA IZAĐE, ONA JE TU: /

Njima u samoizolaciji ništa ne nedostaje; Mamma Mia na njezin način

Pa tako elitni UFC podsjeća na neke od svojih najboljih borbi, kako bi svoje fanove počastila u ovim teškim vremenima koja su zavladala za čitav sport i život općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MGM Grand Garden Arena svjedočila povijesti

Ovog je puta organizacija podsjetila onaj ludi meč koji se dogodio 16. travnja 2005. između Matta Hughesa i Franka Trigga na UFC 52 priredbi u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu. Bila je to njihova druga međusobna borba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elitna organizacija slobodne borbe obilježila je 15 godina od tog meča za naslov u srednjoj kategoriji o kojoj se dan danas priča, a u kojoj je Hughes okrenuo situaciju u meču, izvukao se praktički iz nokdauna, teške situacije, i ugušio suparnika na oduševljenje čitavog svijeta slobodne borbe.

Poznati američki borilački portal MMAJunkie piše kako je rano u borbi Hughes bio pogođen u prepone. Unatoč Hughesovu protestu, sudac Mario Yamasaki nije pozvao zdrastveni tajm-aut. Trigg je tu vidio svoju priliku, srušio Hughesa i udarao po njemu kao da sutra ne postoji. Svi su već vidjeli njegovu pobjedu, ali Hughes je ipak nekako preživio kanonadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preživio i krenuo u napad

Tadašnji prvak UFC-ove srednje kategorije Hughes je dvostrukim krošeom kupio vrijeme, prikupio snagu i povukao jedan od najplodnijih poteza, kreiravši jedan od najlegendarnijih preokreta u povijesti MMA-a. Slika Hughesa kako trči kroz kavez i nosi Trigga čitavo vrijeme, te se majstorski baca punom težinom na njega, još uvijek se vrti u povijesnim trenucima ove elitne organizacije...

"Ma ti se šališ, vrijeme je da se naplate neki dugovi", kazali su komentatori borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hughes je došao u dominantnu poziciju, laktovima nanosio štetu Triggu, i u trenutku kad se htio obraniti od udaraca Hughes se okrenuo oko njega, primio ga u giljotinu i matirao...

Borba uvrštena 2015. u Kuću slavnih UFC-a

To je bila druga uzastopna pobjeda Hughesa nad Triggom. Na UFC-u 45 u studenom 2003. godine Hughes ga je pobijedio istom metodom - prvoklasnim stražnjim golom prigušivačem. "Hughes vs. Trigg 2" je 2015. uvršten u UFC-ovu Kuću slavnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo