ZNA SE OTPRILIKE I KADA / Je li moguće da se Miočić konačno vraća u kavez? Stipe je navodno dogovorio meč s 'najboljim MMA borcem svih vremena'

Image
Foto: Profimedia

Miočić predugo čeka na povratnički meč otkako ga je Ngannou 'ugasio' u ožujku 2021. godine

14.10.2022.
15:47
Profimedia
VOYO logo

UFC je potvrdio da će se na priredbi UFC 282, koja je zakazana za 10. prosinca u T-Mobile Areni u Las Vegasu, održati meč za naslov prvaka u teškoj kategoriji između vlasnika pojasa Jirija Prochazke i Glovera Teixeire.

Međutim, dobro upućeni MMA novinar Ariel Helwani tvrdi da postoji vrlo realna mogućnost da će njih dvojica biti sunaslovna borba, te da će u naslovnoj borbi priredbe sudjelovati Stipe Miočić i Jon Jones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Helwanija tu su informaciju prenijeli i mnogi MMA portali, a isto tako i ranije se spekuliralo da će se Jones i Miočić boriti baš na tom eventu. Tu je informaciju prvi objavio Jones na svom Twitteru prije dva mjeseca, kada je samo kratko napisao "UFC 282" i ostavio emotikon koji se moli. Navodno je Jones u kolovozu pregovarao o mogućem meču u prosincu na tom eventu, pa ove tvrdnje Helwanija imaju smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo čekaju na borbe

Jones na meč čeka već više od dvije godine, odnosno, otkako je najavio da se više neće boriti u poluteškoj gdje je bio neporaženi prvak dugi niz godina. Prvo je Jones čekao Ngannoua, koji je oteo pojas Miočiću i od tada ga ne ispušta, ali Kamerunac je u lošim odnosima s UFC-om pa ga šikaniraju.

Miočić također predugo čeka na povratnički meč otkako ga je Ngannou "ugasio" u ožujku 2021. godine. Miočić je već prešao 40. godinu života i više se ne želi boriti s bilo kim, već želi jako ime koje će mu osigurati zaradu, a Jones je možda i najveće takvo u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo