JE LI MIOČIĆ SKINUO FEDORA S TRONA? / 'Rus je pobijedio neke od velikana, poput Minotaura, Cro Copa, Randlemana, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je po četvrti oput obranio naslov zacementirao je svoje mjesto na samom vrhu

17.8.2020.
10:29
Profimedia
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena 37-godišnji StipeMiočić obranio je naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca 41-godišnjeg Amerikanca DanielaCormiera u borbi održanoj u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu.

Image
STIPU ODMAH NAKON POBJEDE PROZVALA DVOJICA STARŠNIH UFC BORACA: /

Evo što im je odgovorio

Image
STIPU ODMAH NAKON POBJEDE PROZVALA DVOJICA STARŠNIH UFC BORACA: /

Evo što im je odgovorio

Nakon borbe mnogi su ga proglasili najvećim teškašem svih vremena. Među njima je i ESPN, koji navodi kako je skinuo legendarnog Fedora Emelianenka s trona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako rangirate borce prema karizmi, Stipe Miočić nije u top 1000. Prema nabrijavanju borbe ili ludim predstavama u oktogonu, UFC-ov prvak opet ne stoji dobro. Međutim, ako tražite najvećeg borca u povijesti teške kategorije, pronaći ćete ga u predgrađu Clevelanda", piše ESPN podsjećajući kako je Cormiera poslao u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Broj 1 na popisu je Miočić. Možda ovu tvrdnju neće prihvatiti u Oskolu, rodnom gradu Fedora Emelianenka. Rus je imao 28 borbi bez poraza, pobijedio je u Prideu neke od velikana ovog sporta, poput Minotaura, Cro Copa, Randlemana i Marka Colemana. Fanovi stare škole ne žele čuti da je netko iznad Emelianenka, ali, Miočić je zaslužio svoje mjesto na vrhu. Pobijedio Werduma koji je šest godina ranije slavio protiv Fedora, razbio je Alistaira Overeema, pobijedio Juniora dos Santosa, a onda i Francisa Ngannoua. Na kraju i drugi put Cormiera u borbi koja je dokaz da je najveći. Ne treba zaboraviti da je Fedor s 33 godine izgubio od Werduma i tad mu je karijera već bila u padu, a Miočić će u srijedu proslaviti 38. rođendan", stoji među ostalim u tekstu ESPN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo