JE LI MIOČIĆ DOVOLJNO LUD DA PRISTANE NA OVO? / Tyson Fury ga izazvao na meč, ali s brutalnim pravilima

Image
Foto: Profimedia

Popularni "Kralj Cigana" već mjesecima zaziva meč s prvakom teške kategorije UFC-a

20.1.2020.
13:05
Profimedia
VOYO logo

Iako Stipe Miočić još nije niti odradio revanš s Danielom Cormierom, već se počinje dogovarati supermeč s boksačkim šampionom Tysonom Furyjem. Naime, ponovo se pojavila priča o srazu Stipe Miočića i Tysona Furyja i to nakon što ne potonji odradio intervju s ESPN-om.

Popularni "Kralj Cigana" već mjesecima zaziva meč s prvakom teške kategorije UFC-a ili bilo kime iz vrha kategorije, poput recimo Francisom Ngannouom. Miočić je čak zainteresiran, možda ne toliko kao Fury, ali rekao je nedavno kako nema ništa protiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

World heavyweight champion Tyson Fury during the International Series match between Los Angeles Rams and Cincinnati Bengals at Wembley Stadium, London Los Angeles Rams v Cincinnati Bengals, International Series - 27 Oct 2019, Image: 479228981, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dennis Goodwin/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čudna pravila

No, Fury ne bi htio baš klasičan meč u kavezu, a ne bi htio niti meč u ringu po boksačkim pravilima, on bi to sve pomiješao i stvorio hibridni meč. Fury želi meč u kavezu, ali po boksačkim pravilima i to s rukavicama za MMA od četiri unce. "Ne želim ući u borbu da bih se valjao po podu i činio sve te stvari. Borio bih se jednim od njihovih prvaka, ali u malim rukavicama od četiri unce. To bi bilo sasvim dobro za mene", kazao je Fury, kojeg prvo čeka revanš s Deontayem Wilderom 22. veljače u Las Vegasu.

No, nanjušio je Fury ovdje novac i baš je zapeo za meč s Miočićem. "Ide mi jako dobro. Zarađujem brdo love od boksa. Na svom sam vrhuncu, ali još želim ući u taj kavez i odraditi borbu u malim rukavicama. Hajdemo vidjeti kakav je osjećaj primiti udarac u lice s tim malim rukavicama. Da, mislim da će to biti on Miočić. Nakon što pobijedim Wildera, sjest ću s Danom te ćemo skupa proći kroz brojke i vidjeti ima li ta borba smisla. Tko god je dostupan s te druge strane i tko god je spreman dobiti batine od svjetskog prvaka, to je onaj kojeg želim", zaključio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, je li Miočić dovoljno hrabar ili čak lud, pa pristane na ovakav meč s Furyjem u kojem pravila ipak malo više odgovaraju njemu, to ćemo vidjeti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo