JAVIO SE I ROY NELSON: / Mirkov protivnik podcjenjivački prokomentirao Cro Copovu ozljedu

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Roy Nelson se javio i prokomentirao ozljedu Cro Copa

22.5.2018.
8:27
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Borba između Mirka Filipovića i Roy Big Country Nelsona ovog petka u Londonu u sklopu Bellator 200 eventa otkazana je zbog teške ozljede koljena Cro Copa. Mirko se ozlijedio na treningu, pukli su mu prednji križni ligamenti lijevog koljena.

MIRKO FILIPOVIĆ TEŠKO SE OZLIJEDIO NA TRENINGU!

Cro Cop je zakazao operaciju u ponedjeljak ujutro u bolnici Sv. Katarina i u osam sati bio je na operacijskom stolu. Ozljeda se dogodila na njegovoj zdravijoj nozi koja dosad nije bila ozlijeđena. Prije 15 godina hrvatski MMA borac je istu ozljedu imao na drugom koljenu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nelson je tako ostao bez protivnika i odmah se po saznanju toga oglasio putem Twittera:

"Bok, ljudi. Kao što već znate, ništa od borbe s Cro Copom ovaj vikend jer se on navodno ozlijedio. Ne znam kako, ali navodno je ozlijeđen", rekao je Nelson pomalo podcjenjivački očito ne vjerujući potpuno u vijesti o Mirkovoj teškoj ozljedi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uvodnih podcjenjivačkih tonova, Nelson je Cro Copu ipak zaželio oporavak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo konferenciju za novinare prošlog četvrtka, a on se nakon toga povrijedio. Nadam se kako ćeš biti bolje Cro Cop. Želim samo kazati da, ako je netko u Engleskoj tko se želi boriti sa mnom, neka se javi. Nije mi bitno kakva je borba, samo se želim boriti, po to sam došao ovdje i to želim odraditi".

Mirko se pak, jučer preko Facebooka obratio svojim navijačima i ispričao se Big Countryju na otkazivanju borbe. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Mirko neizravno najavio da o mirovini još ne razmišlja i jedino mu je u ovom trenutku na pameti da ipak nekako odradi taj revanš s Nelsonom. Također, najavio je kako planira odraditi još dvije borbe u listopadu i za Staru godinu. Vidjet ćemo što će od svega toga biti.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo