Mališa izvrijeđao Mirka Filipovića!

Jedan od najvećih lajavaca u svijetu gladijatora, Chael Sonnen, ponovno je našao način da se probije na naslovnice a da nije prolio ni kap znoja.

13.4.2011.
13:03
VOYO logo

UFC-ov izazivač u srednjoj kategoriji, Chael Sonnen, još nije sprao ljagu sa svog imena nakon skandala s optužbama za pranje novca i suspenzije zbog uzimanja nedopuštenih sredstava, ali zato je o svojim kolegama uvijek spreman reći sve najgore.

Gostujući u emisiji MMA hour, UFC-ov lajavac je govorio o svojim mogućim protivnicima, te ničim izazvan izvrijeđao Wanderlei Silvu i Mirka Filipovića, koji uopće nije u njegovoj kategoriji. Napravio je to u maniri stand-up komičara...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvao sam ljude iz UFC-a i rekao im: 'Dajte mi najgoreg borca kojeg imate pod ugovorom.. Rekli su mi: 'Wandereli Silva se ne želi boriti s tobom.' 'Dobro', rekao sam, 'dajte mi onda drugog najgoreg borca s ugovorom. A oni su odgovorili: 'Chael, koliko ti puta moramo reći da je Cro Cop teškaš!' Opet sam rekao: 'Pa dobro, ima li netko tko se hoće boriti sa mnom? Što je s Bispingom? Onda su rekli da postoji mogućnost za tu borbu", rekao je bahati Amerikanac, koji je u odnosu na Mirka Filipovića 'mališa', s dvadesetak kilograma manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja bi mu se na kraju mogla ostvariti. Njegov sljedeći protivnik trebao bit biti engleski borac Michael Bisping.

specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103110395006 arti-201103250240006 arti-201103250771006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo