IVANA HABAZIN POTPUNO JE RASKRINKALA JOSHUU: / 'Ako to napravi, izgubit će nokautom, Ruiz je puno bolji boksač od njega'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Profimedia

Hrvatska boksačka heroina smatra da Joshua ne smije ponoviti taktiku koju je imao u prošlom meču jer bi opet mogao završiti na leđima

6.12.2019.
22:46
Marko Prpic/PIXSELL/Profimedia
VOYO logo

Za subotnju boksačku priredbu u u Saudijskog Arabiji pod nazivom “Obračun na dinama” govore kako će promijeniti boks kakav poznajemo. Razlog tomu su financije i ogromni novac koji je uložen, ali i borba Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue koj će pomno pratiti cijeli svijet.

Nakon prošle borbe u kojoj je Amerikanac meksičkog porijekla slavio više nam ništa nije jasno. Po kladionicama je Joshua favorit, ali bio je i u prošloj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RUIZ I JOSHUA PRIREDILI SPEKTAKL NA VAGANJU: /

Prvak sve iznenadio težinom, pogledajte trenutak kad su se pojavili na pozornici

Image
RUIZ I JOSHUA PRIREDILI SPEKTAKL NA VAGANJU: /

Prvak sve iznenadio težinom, pogledajte trenutak kad su se pojavili na pozornici

No najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin tvrdi da je njen favorit Andy Ruiz. napominjala je Ivana i uoči prvog meča ove dvojice da je Joshuin boks pun mana, a pri toj tome stoji još uvijek.

"Smatram da je Ruiz puno bolji boksač nego Joshua. Po meni će ključ za Anthonyja Joshuu biti da učini ovu borbu dosadnom, da Ruiza drži na distanci jer kad on ulazi u izmjenu, tu je Ruiz kojem je totalno prirodno i koji ima puno veću brzinu nego što ju ima Joshua", rekla je Habazin u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Izgubit će nokautom'

Hrvatska boksačka heroina smatra da Joshua ne smije ponoviti taktiku koju je imao u prošlom meču jer bi opet mogao završiti na leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ponovo uđe u takve izmjene, izgubit će meč nokautom, ali ako bude boksao s distance i pametno, ako stvarno učini taj meč dosadnim, mogao bi pobijediti. Ali, usprkos svemu, ja prednost dajem Ruizu“, zaključila je Habazin.

Na glavnom RTL-ovom programu i RTLplayu od 18:40 će se prenositi meč Filipa Hrgovića i Erica Moline, a od 21:40 sati glavna borba večeri između Andyja Ruiza Jr. i Anthonyja Joshue, u kojem će ulog biti svjetski teškaški pojasevi prvaka prema WBA (Super), IBF i WBO verzijama koji su u vlasništvu Ruiza Jr. Cijeli događaj nudi još dvije vrlo zanimljive borbe! Prva je eliminacijska između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1) a druga Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo