'ISPADA DA SMO OD POČETKA SAMO GUBILI VRIJEME': / Evo zašto je propao Tysonov meč koji je cijeli svijet htio gledati

Image
Foto: Profimedia

Tyson je planirao povratak u ring koncem svibnja

22.3.2021.
23:09
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je koncem prošle godine, legendarni Mike Tyson, odboksao sjajan egzibicijski meč protiv Roya Jonesa Juniora, počelo se spekulirati o mogućem trećem meču protiv Evandera Holyfielda.

Obojica su, usprkos godinama, u vrlo dobroj tjelesnoj formi i Tyson je najavio kako će boksati nekoliko mečeva, pa se javnost podosta uzbudila oko mogućeg novog meča. Međutim, od tog meča ipak neće biti ništa, a iz Holyfieldova kuta su objasnili što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Nov 28, 2020; Los Angeles, CA, USA; Mike Tyson (black trunks) exits the ring after his split draw against Roy Jones, Jr. (white trunks) during a heavyweight exhibition boxing bout for the WBC Frontline Belt at the Staples Center.,Image: 572130985, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Problem je nastao jer su u Tysonovu kutu postali pohlepni. Holyfieldovi su htjeli da obojica zarade istu svotu novca, ali u Tysonovu kutu nisu htjeli niti čuti za to.

"Mislili smo da je sve dogovoreno, ali brzo je propalo nakon što su Tysonovi ljudi odbili ponudu. Otpočetka smo pregovarali u najboljoj namjeri, a ispada da smo samo gubili vrijeme", rekao je Holyfieldov menadžer Kris Lawrence.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyson je planirao povratak u ring koncem svibnja, ali to, kako se čini, neće biti protiv Holyfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike