PETRE, ČITAVA HRVATSKA JE UZ TEBE / RTL-ov reporter zatečen: 'Iako se nalazimo u gradu ljubavi, ljubavi nakon vaganja nije bilo. Yoka nas je sve iznenadio'

Image
Foto: Screenshot: RTL

Ivan Duvančić u majici BK Torcida prokomentirao Yokine velike najave

9.9.2021.
21:53
Screenshot: RTL
VOYO logo

Veliku boksačku večer donosi nam sutra RTL televizija. Filip Hrgović protiv Marka Radonjića u Klagenfurtu i najzanimljiviji meč, Splićanin Petar Milas (BK Torcida) protiv Francuza Tonyja Yoke (10-0) u Parizu od 22 i 15.

Image
YOKA PODCIJENJUJE MILASA /

'Najavljujem veliki nokaut': Željko Mavrović opako izgleda u 53.; Legenda se vraća u ring nakon 23 godine

Image
YOKA PODCIJENJUJE MILASA /

'Najavljujem veliki nokaut': Željko Mavrović opako izgleda u 53.; Legenda se vraća u ring nakon 23 godine

Mavrović se vraća u ring nakon 23 godine

Uz njih, u ring nakon 23 godine pauze ulazi i Željko Mavrović (52 godine) protiv 26 godina mlađeg Gruzijca Gogičašvilija uoči meča Hrgovića. Tekstualni prijenos UŽIVO svih mečeva moći ćete pratiti na Net.hr-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako Tony Yoka podcjenjuje Petra Milasa. U najavi meča za RTL je kazao kako najavljuje veliki nokaut i kako mu je Filip Hrgović prikladniji suparnik od Milasa...

Petar Milas pun samopouzdanja dolazi u Pariz i iščekuje borbu s Tonyjem Yokom. Milas je odlično pripremljen, svjestan je od kakvog mu je značaja ova borba, a njegov trener tvrdi kako se Yoka još nije susreo s ovakvim borcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tony Yoka je prvo krenuo punim poštovanja prema Petru Milasu'

"Iako se nalazimo u gradu ljubavi, ljubavi nakon vaganja nije bilo", javio se upravo ovim riječima RTL-ov reporter Boris Jovičić iz Pariza...

"Tony Yoka je prvo krenuo pun poštovanja prema Petru Milasu, rekao je kako je izvrstan boksač, onda nas je sve iznenadio i rekao kako ovaj povratak publike na stadion, odnosno na boksačke priredbe želi proslaviti jednim velikim nokautom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spremni smo, jedno je nešto reći a drugo učiniti'

Njegov trener Ivan Duvančić u majici je BK Torcida kazao:

"Meni je drago što je Tony Yoka samouvjeren i što je najavio nokaut, što je normalno da očekuje jer boksa pred svojom publikom. No, mi smo spremni što se tiče taktike, jedno je nešto reći a drugo učiniti. Ovdje svaki jači udarac može odlučiti meč, to su veliki momci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još Duvančić kazao u intervjuu pogledajte u priloženom RTL-ovom videu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo