Hrvatski gladijator otkrio tajnu svoje moci: 'Nece znati sto ga je udarilo'

Nadolazeceg vikenda u Phoenixu je na rasporedu borilacki spektakl UFC on FOX 13 na kojem ce se izmedu ostalih boriti hrvatski borac Stipe Miocic i Junior Dos Santos.

11.12.2014.
18:06
VOYO logo

"Ako me Miocic srusi u parter, necu izbjegavati borbu na tlu. Ici cu na submission. Mozda ostvarim prvu submission pobjedu u UFC-u. Miocic je dobar boksac i to koristi u vecini svojih meceva. Mislim da ce ponoviti tu taktiku, ali isto mislim da ce imati i plan B i pokusati me srusiti svojim hrvanjem", rekao je Dos Santos za MMAFighting.com.

Miocic je 32-godisnji borac mjesovitih borilackih vjestina rodom SAD-a, ali je dijete hrvatskih imigranata. U ovom je trenutku u karijeri na omjeru pobjeda i poraza 12-1, a jedini poraz dozivio je u rujnu 2012. od Stefana Struvea. U svojoj novoj Facebook objavi Miocic je izrazio svoju nacionalnu pripadnost i naglasio da je Hrvat, iako je proslog ljeta prvi put uistinu i bio u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roden sam i odrastao sam u Clevelandu. Obozavam sve oko Clevelanda. Moja majka i moj otac su iz Hrvatske i ja sam odgajan u hrvatskom duhu. Ponosan sam na to nasljedstvo i kulturu. Ja sam Hrvat. Svjestan sam da imam mnogo fanova hrvatskih raseljenika iz Australije, Kanade, Amerike, Njemacke, Argentine, Cilea i znam da imam mnogo navijaca iz Hrvatske koji me podupiru. To mi daje unutarnju snagu. Zivjeli", porucio je Miocic uoci borbe protiv bivseg UFC prvaka.

//www.youtube.com/embed/C9STa_DGApc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Junior Dos Santos je bivsi prvak. Bit ce to sjajna borba, obojica udaramo jako. Bit ce vatrometa. Pobijedit cu ga u svakom aspektu borbe i nece znati sto ga je udarilo", najavio je Miocic borbu za Fox Sports.

Ogled Miocica i Dos Santosa na rasporedu je u noci sa subote na nedjelju, a pocetak se ocekuje oko dva sata ujutro po hrvatskom vremenu. Pobjeda bi, lako je moguce, omogucila Miocicu napad na naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo