HRGOVIĆU ZA DLAKU IZMAKLA NAGRADA PRESTIŽNOG MAGAZINA: / Ipak, on se gospodski ponio i čestitao pobjedniku

Image
Foto: Igor Soban/PIXELL

Hrvatski borac upisao se na borilačku kartu svijeta

7.1.2019.
12:54
Igor Soban/PIXELL
VOYO logo

Slavni “The Ring” magazin je prije nekoliko dana proglasio laureate za 2018. godinu. Nama je najzanimljivija kategorija bila ona u kojoj je nominiran i naš teškaš Filip Hrgović – “Najveća nada godine”.

Nažalost, “Hrga” sjajnu 2018. nije okrunio i prestižnom nagradom. U društvu još četiri nominirana, Hrgoviću je titulu “ukrao” Teofimo Lopez. “Hvala Ring magazinu za nominaciju za nagradu ‘najveća nada godine’ i čestitke pobjedniku Teofimu Lopezu”, napisao je u ponedjeljak hrvatski profesionalac na svom službenom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća nada godine

Hrgović je u 2018. odradio čak pet profesionalnih mečava u kojima je ubilježio pet impresivnih pobjeda od čega tri prekidom. Sjajnu sezonu je započeo slavljem protiv Toma Littlea u Rigi već u siječnju, a zaključio pobjedom protiv Kevina Johnsona na priredbi u zagrebačkoj Ciboni u prosincu, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno ima 7-0 u profi karijeri, ugrabio je WBC internacionalni pojas prvaka i skočio gotovo na sam vrh svih relevantnih rang ljestvica teškaških profesionalaca. Tko bi poželio bolju godinu? Uz Hrgovića i Lopeza “The Ring” magazin je u ovoj kategoriji nominirao i Murodjona Akhmadija, Jarona Ennisa i Joshuu Buatsija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo