HRGOVIĆ SE ŽELI BORITI S NAJBOLJIM TEŠKAŠIMA: / Otkrio koji ga je od njih nedavno odbio i poručio: 'Ubrzo ćemo nas dvojica u ring'

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Hrgović je u ponedjeljak prvi put ušao u ring u Saudijskoj Arabiji. održao je otvoreni trening

4.12.2019.
7:00
Twitter/Screenshot
VOYO logo

Sukob na dinama – krilatica je ovog velikog boksačkog eventa koji će se održati 7. prosinca u Saudijskog Arabiji. Na glavnom RTL kanalu od 17:45 sati uživo će se prenositi susret Filipa Hrgovića i Erica Moline, a od 21:40 sati Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza. Cijeli događaj moći ćete pratiti na RTLplayu, koji nudi još dvije vrlo zanimljive borbe.

Prva je eliminacijski meč između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1) a druga Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zadovoljan sam kako se moja karijera kreće'

Hrgović je u ponedjeljak prvi put ušao u ring u Saudijskoj Arabiji. održao je otvoreni trening, a ovo su njegova razmišljanja uoči meča:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Osjećam se odlično tu u Saudijskoj Arabiji. Veselim se borbi na takvom eventu. Cijeli svijet će gledati i imam tu priliku pokazati što znam i da sam spreman boriti se s najvećima. Proveo sam četiri tjedna u Zagrebu sa svojim trenerom Igorom Čordašom i Yousefom Hasanomm a onda sam išao u Miami na osam tjedana trenirati s Pedrom Diazom“, rekao je Hrgović.

Image
HRGOVIĆ NAJAVIO BORBU NA HRVATSKOM STADIONU: /

'Bit će to glavna borba u kojoj ću imati pet pojaseva'

Image
HRGOVIĆ NAJAVIO BORBU NA HRVATSKOM STADIONU: /

'Bit će to glavna borba u kojoj ću imati pet pojaseva'

Otkrio je hrvatski boksač s kojim bi se boksačem htio boksati u budućnosti iako ga je prvi put odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Jako sam zadovoljan smjerom u kojem moja karijera ide. Moja deseta borba bit će na tako velikom eventu i to je ostvarenje snova. Uvijek sam govorio da se želim boriti s najboljima u svojoj diviziji i nikoga ne izbjegavati. Ponudili smo borbu Chisori kad je parker otkazao njihovu borbu, ali me odbio. S njim bih se želio boriti u sljedećem meču“, izrazio je želju Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike