KUHA SE VELIKI MEČ / Hrgović opasno zaprijetio 'King Kongu'. Opasnom nokauteru neće se svidjeti ove riječi: 'Poslat ću ga u mirovinu'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Sauerland i Hearn najavili su kako za Hrgovića spremaju nešto veliko u 2022. godini

4.1.2022.
10:40
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je nokautirao svog posljednjeg, također anonimnog, protivnika, Filip Hrgović je izjavio kako više ne želi boksati protiv niskorangiranih boksača, a s tim su se složili i njegovi promotori, braća Sauerland i Eddie Hearn.

Sauerland i Hearn najavili su kako za Hrgovića spremaju nešto veliko u 2022. godini. Bilo je govora o mogućoj borbi Hrgovića i Josepha Parkera, u igri je bio i impresivni Kinez Zhang Zhilei, ali čini se da bi Hrgović na kraju mogao u ring s jednim od najjačih nokautera danas, Kubancem Luisom Ortizom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ortiz, kojemu su 42 godine, svladao je u nedjelju Charlesa Martina nokautom u šestoj rundi, a pobjednik tog meča trebao bi dobiti priliku u IBF-ovu eliminatorskom meču za sljedećeg izazivača. To bi, dakle, trebali biti Filip Hrgović i Luis Ortiz, a pobjednik bi išao na prvaka Oleksandra Usyka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prozvao Ortiza

Braća Sauerland oglasila su se na svom Instagramu i objavila zanimljivu poruku upravo nakon meča Ortiza i Martina. Prema njihovim tvrdnjama, Ortiz je pristao na meč s Hrgovićem i ona bi doista trebala biti eliminatorska.

"Hrgović protiv Ortiza u posljednjem eliminatoru. Tko pobjeđuje", upitali su Sauerlandi putem svojih društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se cijela priča oko meča s "King Kongom" proširila po medijima, Hrgović je dao nekoliko izjava za Wasserman Boxing u kojima je žestoko prozvao Ortiza.

"Ortiz će biti zaleđen mojim udarcima. Moja snaga će ga poslati pod hladan tuš. Uvjeren sam da ga mogu pobijediti. Poštujem ga, imao je dobru karijeru, ali spreman sam ga poslati u mirovinu, koju je itekako zaslužio. Uvjeren sam da ga mogu pobijediti u velikom stilu" rekao je Hrgović i zatim nastavio u sličnom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo ima li Luis Ortiz hrabrosti boriti se sa mnom. Ako ima, bit će to velika borba. U amaterskoj karijeri sam nokautirao tri Kubanca, želim dodati još jednog na listu. Dobar sam s Kubancima", izjavio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenadio ga Usyk

Hrgović je komentirao i godinu za sobom u kojoj je bilo ponešto uspona i padova, ali kako god se okrene, ostao je neporažen.

"Nadam se da će 2022. godina biti bolja za mene jer prošla nije bila baš najbolja zbog svih tih odgađanja borbi i neuspješnih pregovora. Bilo je to naporno, ali kraj godine je bio prilično dobar. Nisu to bile velike pobjede, ali su bile pristojne. Ostao sam nepobijeđen", rekao je Hrbgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pobjedi Ortiza čeka ga meč s prvakom IBF-ove verzije, a to je trenutno Oleksandr Usyk.

"Usik me iznenadio jer sam mislio da će Joshua pobijediti. Nisam bio fan Usikovih predstava, mislio sam da nema dovoljno snage za teškaša, ali je pokazao suprotno. Zbilja se želim boriti s najvećim teškašima, Usikom, Joshuom, Furyjem. Stvarno me nije briga. Nadam se da ću slaviti u IBF-ovom meču za izazivača i dobiti priliku za borbu s Usikom ili Joshuom ili možda Furyjem u nekom scenariju", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo