Borba u Saudijskoj Arabiji / Hrgović odradio prvi trening uoči borbe: 'Ovo je sve lijepa priprema za Maksimir ili Poljud jednog dana'

U subotu budite uz RTL gdje ćete moći pratiti uživo borbu Hrgovića, ali i glavni meč večeri

3.12.2019.
20:00
VOYO logo

Filip Hrgović odradio je prvi trening u glavnom gradu Saudijske Arabije, Rijadu. Kaže, osjeća se sjajno, čemu svjedoči i pljesak publike na kraju treninga. Neporaženi hrvatski boksač nada se podršci jer kaže, dosta ljudi iz boksačkih krugova ga poznaje i dobro znaju što mogu očekivati od njega. S obzirom na ranking Erica Moline i njegov renome, ovo je, priznaje Hrgović, najteža borba u njegovoj karijeri, ali nada se pobjedi.

"Unutra sam se osjećao dobro, 'ruke lete', a tek je prvi dan nakon puta. Bit će sve još bolje i bolje. Samo lagani trening, lagano buđenje, sutra ćemo to pojačati. Sto posto sam spreman za subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radimo na tome da jednog dana se ovakve priredbe organiziraju s Filipom Hrgovićem u glavnoj borbi sa svih pet titula. I taj stadion, tih 15.000 ljudi, to će biti lijepa priprema za jednog dana ako Bog da Poljud ili Maksimir s 30 ili 40.000 ljudi", rekao je Filip Hrgović

I ne zaboravite. Ako niste u Saudijskoj Arabiji, a vjerojatno niste, u subotu budite uz RTL. Sve počinje od 17.45. Nakon uvodne studijske emisije, prvi prema ringu kreće Filip Hrgović koji traži desetu profesionalnu pobjedu protiv Amerikanca Erica Moline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji sat kasnije, od 21.40, počinje prijenos velikog revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo