HRGOVIĆ PROGOVORIO O TAJNOM RITUALU: / 'Njemu to nemojte slučajno reći jer on misli da spavam u hotelu'

Image
Foto: RTL

Boksački spektakl na rasporedu je u subotu uz izravan prijenos na RTL-ovom programu i RTLplayuod 18:40

5.12.2019.
20:08
RTL
VOYO logo

Nakon dvodnevnog upijanja cijelog spektakla koji se zahuktava u Rijadu, FilipHrgović vratio se u rovove. Lagano buđenje glave i tijela nakon puta i regenerativni treninzi i taktičke varijante na fokuserima ono je što će se raditi do meča. Ona posljednja pripema ipak čeka Filipa u njegovoj glavi, gdje mora pobijediti samoga sebe.

Image
HRGOVIĆ NASMIJAO NOVINARKU DO SUZA: /

Poslao poruku konkurenciji i otkrio tko je za njega najbolji u ovom trenutku

Image
HRGOVIĆ NASMIJAO NOVINARKU DO SUZA: /

Poslao poruku konkurenciji i otkrio tko je za njega najbolji u ovom trenutku

"Sada je ovo teško razdoblje jer završio je jaki trening. Iz nenormalnih napora praktički sam došao u stanje mirovanja. Puno pričam sam sobom i zato volim biti puno sam, ne volim puno druženje u tjednu pred meč. Psiha je zeznuta. Lako sve padne u vodu, ako se čovjek opusti", kazao je Hrgović RTL-ovom novinaru Borisu Jovičiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje u El Animala

Da sve bude u redu brine se njegov trener PedroDiaz. On je izrazio respekt prema Molini pa zaključio da će Amerikanac sreću ipak morati tražiti u nekom drugom meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem u Filipa Hrgovića, vjerujem u El Animala. Filip je odradio dobar kamp, imao je dobre sparing partnere, dobar tim i sve je spremno za pobjedu. Discipliniran je na treninzima svaki dan. Trenira za pobjedu i ima potreban fokus kako bi u budućnosti postao najbolji boksač svijeta", kazao je Diaz za RTL.

Image

Taj put mu tako donosi EricaMolinu. Zvučno ime bogatog iskustva, ali s dva lica. Molina ili boksa odlično kao što je to pokazao protiv Wildera ili poražen uđe u ring prije nego što je meč počeo kao što je to bilo s Joshuom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je općenito takav borac da voli umrtviti borbu, izgleda potpuno nezainteresirano, a onda baci tu kontru od nikud tako da posebno treba pazit da ostanem budan. Treba biti oprezan, agresivan i naravno probat ga završit što prije. Kao što moj nadimak kaže, spreman sam kao životinja", poručio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle sve je spremno. Ostaje tek za odraditi jednu ključnu stvar u kojoj glavnu ulogu ima YousefHasan.

"A u petak je dan odmora, tako bar Pedro misli, a ja i Juki imamo svoj ritual, lagano sparing pred meč, to je tradicija, mora se odradit, ali nemojte to slučajno reći Pedru jer on misli da ja spavam u hotelu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Filipa Hrgovića tako je ostao tek ritualni sparing i službeno vaganje. Već na prvom susretu oba borca djelovala su spremno. Koji više? Saznat ćemo za točno 48 sati.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike