SPEKTAKULARAN MEČ 'EL ANIMALA' / Hrgović masakrirao Radonjića u tri runde. Rušio ga je čak pet puta, a onda je sudac prekinuo borbu

Image

Hrgović je u tri runde čak pet puta bacao Crnogorca u nokdaun

10.9.2021.
22:15
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović upisao je novu veliku pobjedu. Na spekltakularnom eventu u Klagenfurtu Hrgović je pobijedio Crnogorca Marka Radonjića. "El Animal" Hrgović je u tri runde čak pet puta bacao Crnogorca u nokdaun, a na kraju je sudac procijenio kako Crnogorac ne može nastaviti meč između treće i četvrte runde i presudio je u korist našeg borca.

------------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TIJEK MEČA

Gotovo je! Sudac je procijenio da Radonjić ne može nastaviti i prekinuo je meč.

Treća runda: Hrgović je navalio na Crnogorca, ali dugo je ovaj odolijevao i čak je provocirao Hrgovića do polovice runde. Onda je Hrga navalio i ponovo ga bacio u nokdaun. No, Crnogorac se opet digao. Po peti put. Ipak, Crnogorac je izdržao sve nalete i na kraju preživio i ovu rundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga runda: Hrgović je odmah krenuo gdje je stao. Stiskao je Radonjića i dobro ga pogađao direktima. Primio je Filip u jednom trenutku jak kroše, ali ništa se nije dogodilo. I onda je sredinom runde Radonjić završio u nokdaunu. Na kraju se pridigao, ali je jedva. Pred kraj runde Hrgović je ponovo rušio Radonjića i to dva puta, ali oba puta se digao Crnogorac. Radonjić je pao i četvrti put, ali spasilo ga je zvono.

Prva runda: Hrgović je krenuo u prvu rundu oprezno, Radonjić je ljevak, kontragard i može biti opasan ako se neoprezno krene. Borci su uglavnom ispipavali snage i teško je reći tko je bio opasniji po koga. Radonjić je pokušavao direktima i tu i tamo kojim krošeom, ali nije pogađao. A Hrgović ga je pogodio lijepo direktom u jednom trenutku i ovaj je zaterutao. Do kraja runde mu je uputio još nekoliko opasnih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

------------------

22:32 - Filip Hrgović ulazi u ring uz pjesmu Marka Perkovića Thompsona, "Geni kameni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22:15 - Malo ćemo još pričekati do početka meča, a tekstni prijenos Milasove borbe možete pogledati u linku ispod.

Image
MILAS IZGUBIO OD YOKE /

Hrvatski borac iznenadio Francuze, hrabro se borio, no na kraju izgubio prekidom

Image
MILAS IZGUBIO OD YOKE /

Hrvatski borac iznenadio Francuze, hrabro se borio, no na kraju izgubio prekidom

22:08 - Borba bi trebala uskoro početi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21:30 - Čeka se početak meča...

-----------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pohodu na svjetski tron Hrgovića (12-0, 9 KO) smo zadnji put gledali u borbi 7. studenog 2020., kada je u svojem 12. profesionalnom nastupu uvjerljivo porazio Amerikanca Rydella Bookera u borbi koja je trajala pet rundi, čime je napravio još jedan važan korak prema vrhu. Od tada je Hrgović imao dosta problema u pronalasku novog protivnika, no ipak ga je pronašao u 31-godišnjem Crnogorcu Radonjiću, boksaču u naponu snage, koji je svoju rezidenciju našao u Njemačkoj.

Radonjić neporažen, ali daleko od Hrgovića

Radonjićev ranking prema box.rec (231. mjesto) zavarava jer ipak je odradio 22 borbe i niti jednom nije otišao iz ringa spuštenih rukavica, a sve su borbe završile prije službenog isteka vremena, tj. prekidima. Svoju posljednju borbu Radonjić je imao protiv Turčina Özcana Cetinkaya u njemačkom Bruchsalu i dobio je prekidom, tj. nokautom. Radonjić opravdano nosi naziv Crnogorski Čekić i jako želi međunarodni IBF pojas odnijeti kući, no Hrgović je, iako respektira Crnogorca, uvjeren da će ga svladati jer Radonjić se još nije susreo s boksačem njegovog kalibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, čeka nas eksplozivni susret dvojice teškaša koji ne znaju za poraz! Novi nastup El Animala, uz komentare Filipa Brkića, protiv Marka Radonjića možete gledati u prijenosu u petak, 10. rujna na RTL-u od 22:15. Susret dvojice boksača dogodit će se na Wörthersee stadionu u Klagenfurtu, koji može primiti 30.000 promatrača.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo