OBJAVLJEN JE DATUM BORBE / Hrgović konačno dogovorio meč karijere. Ide u ring protiv slavnog nokautera na spektakularnom eventu u Las Vegasu

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrgovićeva borba će biti druga borba večeri, a naslovna je borba ona između Canela Alvareza i Dmitrija Bivola

9.3.2022.
10:23
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, konačno je doznao kada se bori protiv opasnog kineskog nokautera, Zhanga Zhileija. Meč će se održati u noći sa subote na nedjelju, sa 7. na 8. svibnja ove godine, a borba će biti dijelom spektakularnog eventa u Las Vegasu.

Hrgovićeva borba će biti druga borba večeri, a naslovna je borba ona između Canela Alvareza i Dmitrija Bivola u poluteškoj kategoriji. Hrgović i Zhang borit će se za titulu obveznog izazivača teškaškog prvaka pri IBF-u, a taj pojas drži Ukrajinac Oleksandr Usyk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna se i koliko će zaraditi

Borbu će prenositi DAZN platforma, a za američko će tržište cijena PPV-a biti 60 dolara, a za one koji nisu pretplatnici bit će 80 dolara, prenosi to Boxing News. Već se piše i o tome koliko će borci zaraditi, pa tako bi Hrgi trebalo pripasti 60 posto, odnosno oko 400 tisuća dolara, dok bi Zhang trebao dobiti 40 posto, odnosno, oko 260 tisuća dolara.

Zhang ima 38 godina, u najboljoj je formi, a u karijeri je ostvario 23 pobjede i čak ih je 18 završio nokautom. Hrga je pak boksač u usponu i još uvijek nije dosegao svoj puni potencijal, a do sada je u karijeri ostvario 14 pobjeda i svih je 14 završio prekidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Kinez je bolje rangiran na BoxRecovoj ljestvici i to je prvi borac s kojim će Hrga u ring, a da je bolje rangiran od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo