SPREMAN ZA ISKORAK / Hrgović ima 'tigrovo oko' i vrlo je žestoko najavio meč karijere: 'On je opasan samo nekoliko rundi, a ja...'

Image

Borba se trebala održati u svibnju, ali je odgođena zbog smrti Hrgovićeva oca Pere

17.8.2022.
18:11
VOYO logo

Nakon gotovo devet mjeseci najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović vraća se u boksački ring. Ove subote borit će se u meču karijere protiv Kineza Zhanga Zhileija u "title eliminator" borbi, koja će pobjedniku donijeti titulu obaveznog izazivača za pojas svjetskog prvaka.

Borba se trebala održati u svibnju, ali je odgođena zbog smrti Hrgovićeva oca Pere. Novi termin zakazan je 20. kolovoza, ali neće se održati u Las Vegasu, već u Džedi u Saudijskoj Arabiji i to kao predborba glavnoj borbi večeri između prvaka Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja sam opasan cijeli meč'

Hrgović je održao pressicu uoči meča, a bilo je i sučeljavanja.

"Sjajno je biti dio ovakve večeri i ovakve priredbe, već dvije godine čekam ovu borbu. Kao što ste već svi rekli, prošli smo kroz dug popis boraca koji se nisu htjeli boriti sa mnom. Drago mi je da sam našao nekoga tko želi. Hvala Zhangu i njegovom timu", rekao je Hrgović i zatim uputio opaku poruku protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica smo vrlo veliki ljudi i jaki udarači. Razlika je u tome što je on opasan u nekoliko rundi, a ja sam opasan tijekom cijele borbe. Opasan sam svih 12 rundi. Velika mi je čast biti dio ovakve priredbe, nećete požaliti povjerenje koje ste mi dali. Bit će to sjajna borba", rekao je naš borac kojem se na licu uoči meča vidi odlučnost i ozbiljnost pa čak i ono čuveno "tigrovo oko", a sučeljavanje pogledajte u videu ispod od 29:00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo