HRGOVIĆ GORUĆA TEMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Navijači zazivaju meč s prvakom, ali mu nešto i zamjeraju

Image
Foto: RTL SCREENSHOT

Hrgoviću je ovo bio prvi meč nakon skoro deset mjeseci pauze, odnosno nakon što je nokautirao Amerikanca Erica Molinu

27.9.2020.
11:58
RTL SCREENSHOT
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji Filip Hrgović u subotu je u danskom Strueru početkom druge runde nokautirao 39-godišnjeg Grka Alexandrea Kartoziju, te tako ostvario 11. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva, od čega devetu nokautom.

Hrgoviću je ovo bio prvi meč nakon skoro deset mjeseci pauze, odnosno nakon što je nokautirao Amerikanca Erica Molinu početkom prosinca prošle godine. Sljedeći protivnik Filipa Hrgovića, za mjesec dana, bit će 39-godišnji Amerikanac Rydell Booker, koji u karijeri ima 26 pobjeda i tri poraza, i dobro poznaje Hrgovića jer su zajedno sparirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju zamjerke

Nakon meča Hrgović se javio putem Instagrama, a u komentarima su mu se javili brojni obožavatelji među kojima je bio i Mario Mandžukić te Ivan Rakitić. Dobar dio Hrgovićevih obožavatelja počeo je zazivati meč s prvakom Anthonyjem Joshuom, mnogi su bili itekako impresionirani ovim nokautom, ali pojedinci mu ipak zamjeraju sitnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spektakularan nokaut Hrgovića u Danskoj, ali brine me njegovo forsiranje udaraca desnom rukom. Cijelu prvu rundu protratio je pokušavajući napasti desnom", napisao je jedan komentator na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pak objašnjava zašto Hrgović forsria desnu ruku. "Razlog zbog kojeg forsira desnu ruku je taj što uvijek u ranoj fazi meča pronalazi put do protivnikove brade. Trebaju mu jači protivnici koji će ga forsirati da boksa", tumači jedan komentator.

"Brutalan nokaut Hrgovića. Loš protivnik za ovakvo talentirani prospekt, no nadam se da ga čekaju bolji izazovi", piše tako jedan obožavatelj na Twitteru, a drugi konstatira kako je vrijeme da Hrgović napadne pojaseve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo