KONAČNO PRAVI IZAZOV / Hrgović dogovara meč karijere? Njegov promotor poslao poruku moćnom i neporaženom teškašu

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Neporažen i bolje je rangiran od hrvatskog boksača prema BoxRecu

7.12.2021.
20:47
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Ponajbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, proteklog je vikenda upisao 14. pobjedu u karijeri, nokautiravši njemačko-srpskog borca Emira Ahmatovića. No, odmah nakon borbe s Ahmatovićem, Hrgović je doznao ime svog mogućeg novog protivnika.

Hrgović će vjerojatno u ring s moćnim kineskim boksačem Zhangom Zhileijem. Kinez je, kao i Hrgović, neporažen i bolje je rangiran od hrvatskog boksača prema BoxRecu, a nakon što je prošlog tjedna nokautirao svog protivnika, Zhilei je prozvao Hrgovića i izazvao ga na meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je odgovorio Kinezu nakon svog meča i prihvatio je izazov, a sada se u priču uključio i Hrgovićev promotor, Sauerland.

'Mi smo spremni'

"Prošli smo kroz sve borce koji se nalaze u Top 10 i nitko nije htio prihvatiti Filipa. Nitko nije istupio i rekao kako to želi", rekao je Hrgovićev promotor i potom je kazao kako se nada da će Zhilei prihvatiti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je Zhang spreman na taj meč i uistinu ga želi odraditi, onda ćemo to i napraviti. Mi smo spremni na Zhanga i on mora biti spreman na ljutog hrvatskog ratnika. Ljudi s razlogom izbjegavaju Hrgovića i ne žele se boriti protiv njega", rekao je Sauerland.

Kineski boksač ima 23 pobjede, bez poraza je i ima jedan neodlučen ishod. Pobjednik ovog meča mogao bi dobiti priliku boriti se s Oleksandrom Usikom i uzeti mu IBF-ovu titulu. Hrgović je drugi na IBF-ovoj ljestvici, a Zhang na 12. mjestu, no na BoxRecovoj je Hrga 37. boksač, a Zhang je na 27. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo