HOLIVUDSKI SNAGATOR RAZMIŠLJA SAMO O REVANŠU HABIB-CONOR: / Sylvester Stallone zna zašto je McGregor poražen i što mu je činiti

Image
Foto: AFP

'Mislim da je tada izgubio jer je bio ogorčen, odveć pun ponosa i arogantan'

19.3.2019.
11:29
AFP
VOYO logo

Legendarni holivudski snagator Sylvester Stallone, glumac koji je udahnuo život nezaboravnim likovima kao što su Rocky Balboa ili John Rambo, smatra da bi Conor McGregor morao ponovno odmjeriti snage sa Habibom Nurmagomedovim kako bi se u potpunosti odmaknuo od poraza o kojem se ne prestaje pričati niti gotovo pola godine nakon što ga je doživio.

Stallone je jedan od manjinskih vlasnika UFC-a i autor izjave da je McGregor na raskrižju ne samo karijere već i života te da je ovo pravit trenutak da nešto učini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad ili nikad

"Moram nešto napraviti, moram svladati svoj strah. Moram nadjačati nevjerojatnog suparnika koji izgleda neranjivo", kazao je Stallone opisujući način kako bi irski borac trebao razmišljati.

"Na životnom je raskrižju, vjerojatno najvažnijem ikad", smatra danas 72-godišnji glumac uvjeren u to da se McGregor mora još jednom suočiti sa svime jer će ga u protivnom to mučiti cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeren je Stallone i da bi ishod meča u revanšu mogao biti drugačiji u odnosu na onaj iz listopada prošle godine kada je McGregor tapkao u borbi za meč UFC-ova prvaka lake kategorije.

Izgubio je zato što

"Mislim da je tada izgubio jer je bio ogorčen, odveć pun ponosa i arogantan. Spustio je ruke... i krenuo prema tom gospodinu pa dobio udarac u lice u trenucima kad je mogao biti defanzivniji. Nije imao 'plan B'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dominirao je nad mnogima prije no što je upoznao sebi ravnog. Sad imate, ako ih želite tako nazvati, dva UFC božanstva koji idu jedan na drugoga. Želim vidjeti revanš, želim vidjeti momka koji daje sve od sebe", zaključio je Stallone u razgovoru za TMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo