HOĆE LI TO ODMOĆI MIOČIĆU? / Šef UFC-a najavio veliku promjenu za Stipin meč s Ngannouom- 'Bit ćemo prvi koji će to napraviti'

Image

Ovo bi mogla biti velika prednost za Miočića jer ipak je on domaći borac

5.3.2021.
9:22
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, branit će naslov teške kategorije UFC-a protiv Francisa Ngannoua ovoga mjeseca, odnosno u noći s 27. na 28. ožujka. Kladionice su za sada na strani kamerunskog udarača, ali sada je šef UFC-a Dana White najavio jednu promjenu koja bi itekako mogla ići u korist Miočiću.

Naime, White silno želi da se ova borba odradi pred navijačima i šansa da se to doista i dogodi je znatno bolja jer je savezna država Teksas najavila povratak navijača na tribine u punom kapacitetu već ovoga mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

BOSTON, MA - JANUARY 20: Stipe Miocic throws a punch against Francis Ngannou in their Heavyweight Championship fight during UFC 220 at TD Garden on January 20, 2018 in Boston, Massachusetts. Mike Lawrie,Image: 360813821, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

White je sada počeo intenzivno tražiti lokaciju u Teksasu gdje bi se meč mogao održati. "Čim sam to čuo nazvao sam Dallas, koji me odbio. Uskoro ću se čuti s Houstonom. Nadam se da ćemo to ubrzo riješiti. Bit ćemo prvi koji će vratiti navijače na tribine u punom kapacitetu", rekao je White.

Inače, ovo bi mogla biti velika prednost za Miočića jer ipak je on domaći borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo