HABIB ODBIJA DOĆI NA SASLUŠANJE: / 'Neka mi uzmu novac i suspendiraju me na 10 godina! Nije me briga jer sam nevin!'

Image
Foto: AFP

Odlučan je u tome da nije kriv i ne želi ni razgovarati o spornom događaju

1.11.2018.
19:45
AFP
VOYO logo

Habib Nurmagomedov će uskoro morati odgovarati pred Atletskom komisijom Nevade zbog kaosa kojeg je inicirao na UFC-u 229 kada je pobijedivši Conora McGregora skočio iz kaveza i napao Irčevog trenera nakon čega je uslijedila masovna tučnjava između timova.

Tijekom boravka u Turskoj prvak lake kategorije UFC-a odradio je intervju za tamošnje medije i otkrio da će komisija održati saslušanje 10. prosinca, ali i da se on, unatoč zahtjevu komisije, tamo ne planira pojaviti, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žele da budem prisutan na tom saslušanju. Ja, naravno neću tamo doći”, odlučan je Habib. “Jer ne mislim da sam kriv. Svi su vidjeli što se dogodilo prije i nakon borbe. Ja to nisam započeo. Samo sam završio ono što su oni započeli još prije borbe. Kaznit će inicijatora, ja sam sasvim nevin u ovoj situaciji. Da bi vam se sudilo, morate biti krivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne smatra se krivim

Po mom mišljenju, ja nisam napravio ništa loše. Samo sam branio čast svoje obitelji. Branio sam svoju religiju. Njima to možda ništa ne znači, ali meni su te stvari važne. Ako misle da moram ići na saslušanje u Vagas, u krivu su. Ja tamo ne planiram ići.”

Neporaženi Dagestanac dakle, u potpunosti opravdava svoje postupke kao reakciju na uvrede i provokacije koje su tjednima uoči borbe stizale od McGregora ili njegovog tima. “Orao” je stoga spreman i na najstrože sankcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako me žele kazniti, neka mi uzmu sav novac koji sam zaradio. I mogu mi zabraniti da se borim 10 godina. Nije bitno. Ja nikada neću otići tamo. Mogu donijeti bilo kakvu odluku, mene nije briga.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo