GOLEM PREOKRET U BORBI STOLJEĆA: / Joshua i Fury 'na silu' dobili nove protivnike, evo s kim će se morati boriti

Image
Foto: John Gurzinski / AFP / Profimedia
23.5.2021.
11:09
John Gurzinski / AFP / Profimedia
VOYO logo

Trebao je to biti neviđen spektakl. Britanski boksači Tyson Fury i Anthony Joshua trebali su se boriti za ujedinjenje pojasa i titulu svjetskog teškaškog prvaka u boksu, ali sad je postalo jasno da od te borbe ipak neće biti ništa. Bar zasad.

Kako javlja britanski BBC, Deontay Wilder putem arbitraže ipak je uspio izboriti pravo na još jednu borbu protiv Tysona Furyja. Fury i Wilder su, stoga, morali dogovoriti novu borbu koja će se održati u Las Vegasu 24. srpnja, a ugovor je već potpisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uzet ću ti dušu'

Zanimljivo, Wilder nije htio uzeti novac koji su mu nudili da odustane od borbe s Furyjem i tako je poremetio planove dvojice trenutno najjačih boksača svijeta. Fury je, jasno bio bijesan jer se ovo dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razbit ću ga u komadiće. Napravit ću mu novu ozljedu ramena, bicepsa i noge. Bit će gotovo za jednu rundu. Uzet ću ti dušu, imam te“, poručio je Fury nakon potpisivanja ugovora.

Kako od bore s Furyjem ovog ljeta neće biti ništa, Joshua će morati svoje pojaseve braniti protiv vrlo dobrog Ukrajinca Oleksandra Usyka, osim ako u sljedećih 48 sati nekako ne dokaže da se ne bi s njim trebao boriti. Takvu je Joshua direktivu dobio iz organizacije WBO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo